Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 04 червня 2022, 19:11
3504
0

Угорщина – Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Ці мадяри можуть не лише 30 тисяч фанатів на закриті трибуни провести

| Оновлено 04 червня 2022, 19:11
3504
0
Угорщина – Англія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 4 червня, у Будапешті на стадіоні «Пушкаш Арена» відбудеться матч першого туру Ліги націй УЄФА, у якому у рамках ліги A3 зіграють Угорщина та Англія. Стартовий свисток рефері Артура Мануеля Соареша Діаша із Порту (Португалія) прозвучить о 19:00 за київським часом.

Угорщина


Збірна Угорщини сповна скористалася унікальним прецедентом в історії, коли чемпіонат Європи вперше проводився відразу в кількох великих європейських містах у різних кутках субконтинента, тому в групі з Португалією, Німеччиною та Францією запам'яталася виключно завдяки протистоянням за божевільної підтримки місцевих трибун. Не менш активно хотіли б підтримувати угорці свою національну команду і в Лізі націй, проте їхня несумісність із цінностями загальноприйнятої рівноправності в кінцевому підсумку зіграла злий жарт. Згідно з дисциплінарним стягненням з боку УЄФА, трибуни «Пушкаш Арени» в найближчих двох домашніх матчах «чарівних мадяр» мали бути закриті, але є один нюанс.

Місцева Федерація футбол уважно почитала регламент міжнародної організації і, на диво, знайшла там цілком робочу можливість обходити подібні санкції. Дарма, що Угорщині це робити доводиться не вперше. Як результат, до 30 тисяч уболівальників на трибунах таки зможуть бути присутніми. А підтримка домашній команді буде дуже необхідна, тому що вона розпочинає бій із черговою порцією мастодонтів в особі Італії і тих же Англії та Німеччини.

Англія


Команді Гарета Саутгейта на тому самому чемпіонаті Європи фантастично щастило з проведенням більшості матчів на домашньому стадіоні «Вемблі», однак у підсумку довгоочікувану перемогу в «трьох левів» фактично забрали з-під носа італійці. Англія ще матиме відразу дві можливості для того, щоб помститися кривдникам у очних поєдинках, але й про такого суперника, як Угорщина, вона не повинна забувати. У групі 3 зібралося одразу три фаворити на вихід до фінального раунду, тому будь-яка втрата очок обіцяє стати фатальною з урахуванням короткого турнірного шляху. Під керівництвом Саутгейта англійці ще не перемагали на жодному великому форумі, тож фанати вже зачекалися.

Очевидно, що у групі з Польщею, Албанією, Угорщиною, Андоррою та Сан-Марино, не грати з прицілом на потрапляння до майбутнього чемпіонату світу було просто неможливо. Саме тому до зимового мундіалю в Катарі представники Британських островів мають лише один серйозний виклик – Ліга націй. Турнір, у якому «три леви» раніше грали абияк. Напевно, настав час спробувати щось виграти і на цьому, третьому за вагою, фронті.

Орієнтовні склади


Угорщина: Гулачі – Ланг, Орбан, Ат. Салаї – С. Нагі, Шефер, А. Нагі, Него – Собослаї, Шаллаї – Ад. Салаї.

Англія: Пікфорд – Тріпп'єр, Магуайр, Томорі, Джеймс – Беллінгем, Райс – Фоден, Маунт, Стерлінг – Кейн.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку англійцям вдасться порушити не найкращу щодо результативності статистику візитів до Угорщини. Нашою ставкою буде позиція Фора. Англія (-1.5) з коефіцієнтом 2.21 за лінією Parimatch.

4 червня, субота

Угорщина – Англія
Будапешт. «Пушкаш Арена». 19:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 2 та відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Артур Мануель Соареш Діаш (Порту, Португалія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch  
  • 8.70
  • 4.60
  • 1.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ
Футбол | 27 квітня 2024, 17:25 165
Сльози Бондаренка, дев'ятий гол Сікана. Шахтар переміг ЛНЗ

Підопічні Пушича на класі обіграли команду Дулуба, яка грала досить добре

Відомо, що Анчелотті сказав Кепі після матчу, який Лунін провів у запасі
Футбол | 27 квітня 2024, 20:41 5
Відомо, що Анчелотті сказав Кепі після матчу, який Лунін провів у запасі

«Реал» переміг «Реал Сосьєдад» з рахунком 1:0

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.