Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
3709
0

ВЕРНИДУБ: «Петраков – на своєму місці. Він довів, що вміє працювати»

Український тренер – про перемогу над Шотландією та майбутній матч з Уельсом

ВЕРНИДУБ: «Петраков – на своєму місці. Він довів, що вміє працювати»
Getty Images/Global Images Ukraine

Український тренер Юрій Вернидуб прокоментував перемогу національної команди у матчі кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії, а також поділився очікуваннями від гри з Уельсом.

- Саша Петраков – на своєму місці. Він довів, що вміє працювати. Збірна показала гарну гру, створила багато моментів. Щоправда, не все реалізували, були помилки. Ці помилки – до пропущеного м'яча і коли нам забивали – це є наслідок психологічного тиску. Однак вони впоралися і досить непогано виглядали.

- Гра з Уельсом буде набагато складнішою, ніж поєдинок у Глазго?
- Думаю, що так. Це останній бій, як кажуть. А він найважливіший. Хлопці це розуміють. Дивився інтерв'ю Зінченка та інших гравців – вони це розуміють. Головне, щоб футболісти не переживали. І не переналаштувалися. Все спокійно, грати вони вміють, тренер у них чудовий, розумний. Я переконаний, що вони зроблять те, що ми чекаємо від них – лише перемога.

- Наступна зустріч з Уельсом вже в неділю. Переліт, адаптація, мало часу на відновлення. Побоювань через фізичну форму у вас немає?
- Якби були побоювання, то про це говорив би головний тренер. Якщо він не каже, то переживань ні в нього немає, ні в нас не повинно бути, – сказав Вернидуб.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.