Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 03 червня 2022, 14:28
1122
0

Словенія – Швеція. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

Команди почнуть боротьбу у групі 4 Ліги В розіграшу

| Оновлено 03 червня 2022, 14:28
1122
0
Словенія – Швеція. Прогноз та анонс на матч Ліги націй
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 2 червня, у Любляні на стадіоні «Стожице» відбудеться матч стартового туру розіграшу Ліги націй УЄФА у групі 4 Ліги В, у якому збірна Словенії прийме команду Швеції. Стартовий свисток 45-річного французького арбітра Рудді Букке пролунає о 21:45 за київським часом.

Словенія

Словенська команда свої останні на сьогодні матчі провела у березні цього року. Це були товариські ігри. Спочатку вона розійшлася миром 1:1 зі збірною Хорватії, а потім зіграла вничію із командою Катару, яка готується до домашнього мундіалю – 0:0.

А ось самі словенці в майбутньому чемпіонаті світу не братимуть участі. У єврокваліфікації групи Н вони були далеко від реальної боротьби за путівку в Катар, та в підсумку фінішували лише на 4-й позиції при шести учасниках.

У 10-ти іграх команда набрала 14 очок (4 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки), та за гіршими показниками опинилася позаду збірної Словаччини. Вище Словенії також розташувалися команди Хорватії та росії, нижче – Кіпру та Мальти.

Швеція

"Жовто-сині" скандинави у березні цього року виступили невдало у фінальному раунді відбору до ЧС-2022. У півфіналі кваліфікації вони у додатковий час з рахунком 1:0 зламали опір Чехії, але після цього у фіналі програли Польщі – 0:2.

В основному відбірному турнірі Швеція посіла друге місце у групі В. У восьми іграх вона набрала 15 очок (5 перемог, 0 нічиїх, 3 поразки), і розташувалася за іспанцями (19 пунктів). Випередили шведи у підсумковій таблиці команди Греції, Грузії та Косово.

До речі, скандинави могли опинитися у підсумку вище за іспанців, але в передостанньому матчі програли на виїзді Грузії (0:2), після чого завершили відбір виїзним фіаско 0:1 у матчі з Іспанією.

Орієнтовні склади

Словенія: Облак – Мевля, Бійол, Брекало, Стояновіч, Гнезда, Куртіч, Сікошек, Ловріч, Заяц, Спорар.

Швеція: Ольсен - Крафт, Мілошевіч, Нільсон, Аугустінссон, Клаессон, Карлстрем, Ольсон, Форсберг, Ісак, Кулушевскі.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зі Швеції досягнуть переможного для себе результату. Нашою ставкою буде позиція – П2 із коефіцієнтом 2.35 по лінії Parimatch.

2 червня, четвер

Словенія – Швеція
Любляна. «Стожице». 21:45
Арбітр: Рудді Букке (Франція)
Прогноз Sport.ua – 0:1

 

Parimatch  
  • 3.40
  • 3.15
  • 2.35
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.