Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2682
0

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Врятувати Динамо Бухарест? Я вже занадто старий»

Коуч київського «Динамо» не бачить сенсу повертатися на батьківщину

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Врятувати Динамо Бухарест? Я вже занадто старий»
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу заявив, що не має можливостей та бажання перебиратися працювати до Румунії заради повернення колишньої слави його рідному клубу – бухарестському «Динамо», яке за підсумками сезону вперше в історії вилетіло з елітарного дивізіону.

«Коли я пішов у 1990 році, в Бухаресті залишалася чудова команда, яка грала у чудовий футбол. Ще великий Саккі говорив, що «Динамо» Бухарест може грати на високому рівні кілька років. На жаль, ця команда розпалася, багато гравців пішло. Керівники клубу не звернули уваги на чудовий виступ, і ця ситуація сталася. У цьому напрямі «Динамо» Бухарест вели ті, хто керував клубом із 90-х років».

«Повернутись до «Динамо»? Я вже надто старий, це важко, але навколо так багато молодих людей з ентузіазмом, які дуже люблять клуб. Я також думав про Лупеску, бачив його реакцію, тому говорю, що є багато ентузіастів, які можуть очолити клуб. Потрібні енергія, ентузіазм, щоб вміти робити гарні вчинки, правильно керувати клубом такого масштабу», - сказав Луческу.

Раніше Мірча Луческу давав зрозуміти, що не проти попрацювати в бухарестському «Динамо» у майбутньому, але лише у якості радника.

Джерело PLAYTECH
Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.