Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 01 червня 2022, 19:57
1291
0

Франція U-17 – Нідерланди U-17. Прогноз та анонс на фінал чемпіонату Європи

Фаворита немає

| Оновлено 01 червня 2022, 19:57
1291
0
Франція U-17 – Нідерланди U-17. Прогноз та анонс на фінал чемпіонату Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 1 червня, в ізраїльській Нетанії відбудеться фінальний поєдинок чемпіонату Європи серед команд до 17 років, у якому зіграють збірні Франції та Нідерландів. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Франція U-17

 

Команда Бернара Діомеда єдиної поразки на турнірі зазнала в третьому турі групового раунду якраз від Нідерландів. Причому обидві збірні до того поєдинку гарантували собі вихід у плей-оф, тому він був не надто важливим з точки зору турнірного значення.

В 1/4 фіналу французи в серії післяматчевих пенальті виграли у Німеччини, а потім за допомогою тієї ж лотереї досягли успіху в півфіналі з португальцями. Для Франції це буде четвертий фінал чемпіонатів Європи U-17, у попередніх трьох вони відсвяткували дві перемоги – у 2004 та 2015 роках.

Нідерланди U-17

 

Підопічні Міші Віссера виграли всі п'ять попередніх поєдинків на турнірі. Групу вони виграли, набравши максимальні 9 балів, а у чвертьфіналі здобули перемогу над Італією (2:1). Складним випробуванням став півфінал із Сербією, де доля путівки у фінал була визначена в серії пенальті.

Тепер нідерландцям, які є чинними чемпіонами Європи і мають чотири виграні титули за останні 11 років, залишилося зробити останній крок для тріумфу – потрібно вдруге обіграти Францію. Проте супротивник, безумовно, буде налаштований набагато серйозніше й зробить висновки із попереднього поєдинку. Тому фаворита у цьому протистоянні немає.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що Франція U-17 у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.66 по лінії Parimatch.

1 червня, середа

Франція U-17 – Нідерланди U-17
Нетанья. Стадіон «Нетанья». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch  
  • 2,66
  • 3,55
  • 2,49
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.