Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 червня 2022, 02:21
2373
4

РНБО: «Ми вважали, що атаки росії з території білорусі не буде»

Олексій Данилов - про вторгнення росії

| Оновлено 01 червня 2022, 02:21
2373
4
РНБО: «Ми вважали, що атаки росії з території білорусі не буде»
facebook.com/GeneralStaff.ua

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов визнав, що влада не очікувала атаки росії з території білорусі.

«Дійсно, ми вважали, що з території білорусі не буде того нападу, який, на жаль, відбувся. Більше того, за два дні до війни наш міністр оборони спілкувався з міністром оборони білорусі. І вони запевняли, що ні в якому разі цього не буде. Наш головний прикордонник за день спілкувався з головним прикордонником білорусі. Він каже, навіть не думайте собі, що ми в цьому будемо  брати  участь, що з нашої території на вас хтось піде».

«Але вони  пішли не тільки з цього боку, вони  пішли по всьому кордону. Вони пішли на Харківщині, на Сумщині, на Чернігівщині, на Луганському напрямку,  пішли з Криму. Так само можна говорити, що ми там не підготувалися? Але це неправда», - сказав Данілов.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ReallyHad
За 10-14 днів були фото розташування кацапської техніки і військ на території Білорусії, яку бачили всі і навіть не спеціалісти розуміли, що якщо вони полізуть, то й звідти також ...про Крим і казати нема чого ...просто відкрили ворота і впустили їх туди, де вони по всьому низу розповзлися і завдали нам купу лиха ...хтось ті умовні ворота відкрив 
Stanislav Matusevych
Тобто, я перед війною чітко розумів, що атака буде з усіх можливих боків, і помилився лише на добу щодо дня вторгнення, а ці довбоносики, маючи дані розвідок, в тому числі, американської, того не знали? Серйозно? Так, може, нашу клоунську владу давно час поміняти на розумних людей?
І ще питання. Хай навіть хтось не розумів можливості нападу з півночі. А південь як тоді здали? Як розмінували Чонгар та не підірвали мости? Є хоч щось, що ці недоумки не про..ли перед війною?
Barry
Пообщались. Те сказали: "Да вы што? Низашто!" А эти поверили. А данным военной разведки, амерам и другим не поверили.  Блд.
shoko
Казати можно тепер все що завгодно, але по факту і вони вас нає..али і ви дуже багато всього прої..али. Про дорогу з Криму  і Херсонську з Запорізькою областю МОЖЕТЕ КАЗАТИ ЩО ЗАВГОДНО ПРО "підготувалися" але факти кажуть що влада,як центральна так і місцева, там прос..ли все що могли. Даже в Запорізькій області той же Бердянск без жодного пострілу орки взяли та й за Мелітополь супротив був один чи два дні.