Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 14:39
66
0

Продуктивні стратегії ставок на волейбол

Які стратегії ставок можуть бути ефективними?

| Оновлено 31 травня 2022, 14:39
66
0
Продуктивні стратегії ставок на волейбол

Волейбол - не лише цікавий вид спорту, а щедре джерело тем для ставок. Причому вже встигли розробити і спеціалізовані беттингові тактики, і стандартні, універсальні математичні стратегії, що спочатку були у сфері гравців казино. Які моделі вважаються продуктивними для ставок на волейбол?

Точний рахунок

Подібну стратегію можна використати лише у випадку, коли у даному матчі бере участь явний аутсайдер. Якщо в ході аналізу гравець приходить до думки, що номінальний фаворит справді в хорошій формі (наприклад, він виграв упевнено кілька разів поспіль) і має позитивний баланс у матчах проти цього суперника, експерти радять ставити на 2 можливі точні рахунки, на 3:0 та 3:1. У таких парах на подібні результати коефіцієнти бути виставлені приблизно на рівні 1,7 та 2,55 відповідно. Отже потрібно розподілити номінали своїх парі на 2 нерівні частини з таким розрахунком, щоб при проході будь-якого з цих парі вийшла все одно вигода. Сильною стороною цієї стратегії вважають високий відсоток прохідності. Головне - вибирати зустрічі, де у фаворита має бути достатня мотивація, а ось для андердога не має поразки стати критичним, щоб він не чіплявся за очки до кінця. Тоді, найімовірніше, він зможе взяти максимум 1 сет.

Наздоганяння на тотал у партії

Математичний наздоганяння, як впевнені досвідчені гравці, в цілому трохи менш ефективний, але при правильному використанні буде приносити власні плоди. При цій тактиці рекомендують середній тотал, і значення, що застосовується, наприклад, на "тотал більше 44,5". У такій ситуації варто використовувати поєдинок приблизно рівних команд, де коефіцієнт не знижується нижче позначки в 1,8. Якщо тотал "пробивають", цей матч відкладають та починають пошук нового. Якщо була поразка, полягає парі на таку подію, але вже на 2-у партію, і з, згідно правил "наздоганяння", збільшеним номіналом - щоб при успіху отримав підсумковий прибуток. У цьому форматі необхідно грати до перемоги. Головне, пам'ятати, що особливу увагу слід приділити правильному розподілу коштів, виділених на ставки. Розуміючи, що, з великою ймовірністю, доведеться підвищувати суму закладу, що навряд чи буде успіх у першому раунді, рекомендують починати з невисокого номіналу, максимум в 3% від загального банку.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив
Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3
ВІДЕО. Шалений початок матчу Жирона – Барселона! 1:1, Довбик уже забив

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Скільки заробить Лунін, якщо Реал виграє Ла Лігу та Лігу чемпіонів?
Футбол | 04 травня 2024, 18:07 1
Скільки заробить Лунін, якщо Реал виграє Ла Лігу та Лігу чемпіонів?

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.