Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 31 травня 2022, 12:01
49
0

Стратегії ставок на американський футбол

Декілька універсальних тактик у ставках, які підходять для американського футболу

| Оновлено 31 травня 2022, 12:01
49
0
Стратегії ставок на американський футбол

Американський футбол лише завойовує свої позиції у ставках, особливо у нашому регіоні. Отже, поки що якусь особливу, специфічну стратегію під цю ігрову дисципліну беттори не вигадали. Але є кілька універсальних тактик, які на думку фахівців, підходять для американського футболу.

Математичний розрахунок Міллера

Ця стратегія подобається далеко не всім і вистачає тих, хто в ній ставиться досить скептично. Але при цьому її шанувальники аргументують тим, що в її основі - робота з реальною статистикою, яка, за умови правильного використання, дозволяє досягати відсотка прохідності вище 60% (а то й вище). Сенс розрахунку Міллера в тому, що гравці повинні намагатися прорахувати зразковий результат наступного поєдинку, проаналізувавши статистичні показники, взяті з 5 останніх матчів у виконанні кожної команди. Спочатку складають рейтинг нападу – гравець дивиться, скільки в 5 крайніх матчах вдалося набрати очок. При цьому наказано виключити 2 числа, найбільше і найменше, а ті, що залишилися, складають і ділять на 3, отримуючи середній результат. За тією ж аналогією, обчислюється рейтинг оборони за тим же принципом: не враховують мінімальне і максимальне, а суму пропущених очок, що залишилися, приплюсовує, і ділять на 3. Потім такі ж операції проводять з іншим суперником, вираховуючи для нього теж рейтинги захисту та нападу. Потім потрібно сформувати остаточний прогноз: до рейтингу нападу господарів додають рейтинг "гостяного" захисту та забирають 20, а потім те саме роблять з рейтингу нападу гостей та захисту приймаючої сторони. З підсумкового рахунку прогнозують на підсумкову ставку - на результат, фору чи тотал.

Відстає фаворит

Для цього потрібно вибрати такий матч, що проводиться між фаворитом та андердогом та транслюється у лайв-режимі. Потрібно дочекатися того моменту, коли сильніша команда програє як мінімум у 7 очок (хоча краще 10-14). Якщо при цьому Ви залишаєтеся упевненими в тому, що він – сильніший колектив, то потрібно ставити на перемогу номінального фаворита. Тим більше, що на таке коефіцієнт букмекера починає зростати, досягаючи привабливого розміру. Але при цьому потрібно комбінувати це з використанням флету, або ставити фіксований відсоток від банку, щоб стабілізувати власний дохід та об'єктивно відстежувати віддачу від ставок. Втім, експерти впевнені, що стратегія здатна, за умови правильного використання, забезпечувати високу прохідність ставок і досить стабільний прибуток.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»
Футбол | 27 березня 2024, 18:18 2
Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Лунін зараз дорожчий за Куртуа»

Колишній тренер київського «Динамо» оцінив прогрес українського воротаря «Реала»

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 17
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.