Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 29 травня 2022, 13:23
228
0

Генеральний секретар ФГУ: «Наша згуртованість зараз дуже сильна»

Олександр Гладун розповів про найближчі плани збірних України

| Оновлено 29 травня 2022, 13:23
228
0
Генеральний секретар ФГУ: «Наша згуртованість зараз дуже сильна»
ФГУ

Генеральний секретар Федерації гандболу України Олександр Гладун розповів про плани збірних України з гандболу та пляжного гандболу.

«По-перше, хочу сказати, що всі гравці та тренери збірних виявляють повне розуміння нинішньої ситуації і труднощів, що виникають. Наша згуртованість зараз є дуже сильною, напевне найбільшою за всю історію. Федерація гандболу України, Міністерство молоді та спорту України, Національний олімпійський комітет України докладають всіх зусиль, щоб український гандбол зумів пережити ці важкі часи.

Чоловіча збірна України з 11-го червня проведе збори у литовському місті Алітус, де 14-го та 15-го червня зіграє два товариські матчі проти збірної Литви. Ці збори стануть етапом підготовки до відбіркового турніру на Євро-2024. Щодо жіночої збірної України, то ведуться перемовини щодо місця проведення зборів команди.

Чоловіча молодіжна збірна України у липні зіграє на чемпіонаті Європи U-20 в Болгарії (Championship). Перед цим команда пройде збори у Німеччині. До складу молодіжної збірної залучатиметься частина гравців юніорської збірної України U-18, що також матиме збори в Німеччині, а в серпні зіграє на юніорському чемпіонаті Європи U-18 в Румунії (Championship). Нагадаю, що цей турнір мав пройти в Києві, але через війну все змінилось.

У пляжному гандболі чоловіча та жіноча збірні України отримали запрошення на кваліфікаційний чемпіонат Європи-2022 у липні в Празі. У ці ж строки Прага прийматиме юніорське Євро U-16, де зіграють наші юніорські збірні. Молодіжні збірні України U-18 (чоловіки та жінки) у червні змагатимуться на чемпіонаті світу в Греції».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.