Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 травня 2022, 18:46
1352
0

Президент Десни: «Ми не збираємося здаватися і опускати руки»

Володимир Левін – про майбутнє чернігівського клубу

| Оновлено 27 травня 2022, 18:46
1352
0
Президент Десни: «Ми не збираємося здаватися і опускати руки»
Facebook. Володимир Левін

Президент чернігівської «Десни» Володимир Левін на зборі клубів УПЛ попросив підтримати його команду.

«Сьогодні в цьому залі немає людини, яка б так чи інакше не зіткнулася з жахами війни. Немає жодного українця, від неї не потерпілого. На жаль, наше місто стало одним з головних театрів боїв, саме Чернігів взяв на себе удар одним з перших. Як наслідок постраждав і наш клуб. Зруйнований стадіон, база. По суті, вся наша інфраструктура, все, що ми робили для команди і міста багато років, було стерто з лиця землі в лічені дні.

У наших дітей немає більше місця, де можна грати, тренуватися, лікуватися, а деяким і жити. Майже 200 000 осіб покинули Чернігів, серед них і багато вболівальників нашого клубу. Так, частина людей намагається зараз повертатися, але куди повернутися, коли на місці твого будинку, як нашого стадіону, тільки руїни?

Але ми, керівництво «Десни», не збираємося здаватися і опускати руки. У нас є підтримка людей. Уже сьогодні ми запланували заходи, необхідні для підйому і відновлення нашого клубу. Нехай на це потрібно багато часу і зусиль, але ми, перш за все, побудуємо дитячу академію і тренувальні поля, відновимо команду.

Зараз я звертаюся до вас – до наших справжніх друзів, які були гідними і справедливими суперниками на футбольному полі, підтримати наше звернення з приводу подальшої присутності нас в українській Прем'єр-лізі до моменту виконання поставлених перед нами завдань по відновленню клубу. Сподіваюся на вашу підтримку.

А також хочу подякувати ЗСУ за звільнення від загарбників Чернігівської області і можливість почати її відновлення. Слава Україні», - сказав Левін.

Джерело Facebook
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.