Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2022, 05:41
1824
2

Андрій ПАВЕЛКО: «УАФ подасть позов проти росії»

Кожен стадіон країни має бути відремонтований

| Оновлено 28 травня 2022, 05:41
1824
2
Андрій ПАВЕЛКО: «УАФ подасть позов проти росії»
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Павелко

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко повідомив, що УАФ готує юридичний позов проти росії за відшкодування збитків футбольній інфраструктурі країни, яка постраждала під час війни.

«Зараз УАФ з усіма суб’єктами українського футболу готує юридичний позов до російської федерації за збитки, які нанесла війна у нашому футбольному житті. Я впевнений, що ми відпрацюємо з нашими міжнародними юридичними партнерами та аудиторськими партнерами із Big4 саме таку потужну позицію до російської федерації, до збитків, які нанесла війна нашому українському футболу.

І я впевнений, що запропонована юридична платформа обов’язково надасть можливість відстоювати в усіх міжнародних судах відшкодування збитків, які нанесла нам російська федерація у війні, яку вони прийшли в наш дім. 

Впевнений, що всі наші суб’єкти українського футболу зараз, об’єднавшись, нададуть всю інформацію для того, щоб наші юристи в координаційному центрі, який працює з першого дня війни, могли опрацювати всі ці питання. Та позов, який буде подано в ЄСПЛ та інші міжнародні суди, буде обов’язково переможним, і ми обов’язково повернемо ті збитки, які нанесла російська федерація нашому українському футболу», - сказав Павелко.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Waldemarius
ага . міжнародні юридичні партнери і аудитори.. а хто їм заплатить? павелка як завжди - дерибан бабок. Які збитки та пошкодження майна отримали уаф? хіба завод штучних полів, який когось дива перевезли кілька років тому з під києва в зону ООС. Так його і не було.
Член юридичного комітету уєфа мав би знати, що уаф немає підстав подавати позов до рашки. рашка і законні рішення міжнародних судів не буде виконувати. За законними позовами.як завжди тупий піар павелки.