Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 26 травня 2022, 05:44
808
0

Віталій КЛИЧКО: «У нас є історичний шанс перемогти путіна»

Мер Києва виступив на економічному форумі в Давосі

| Оновлено 26 травня 2022, 05:44
808
0
Віталій КЛИЧКО: «У нас є історичний шанс перемогти путіна»
Instagram Віталія Кличка

Віталій Кличко разом із міністром закордонних справ Дмитром Кулебою у складі української делегації побував на економічному форумі в Давосі.

«Цивілізований світ, демократичні держави повинні мати єдину, чітку і непорушну позицію щодо дій задля зупинення російського агресора. Адже те варварство, яке несе росія, загрожує не тільки державності України, а й безпеці та миру Європи і всього демократичного світу.

Це я підкреслюю на всіх своїх зустрічах у Давосі. І, зокрема, сьогодні під час виступу на ланчі, що традиційно організовує американське видання The Washington Post. На захід забираються впливові американські і світові політики та представники світового бізнесу.

Україна стоїть перед історичним викликом, бо ми захищаємо не тільки свою землю і свою волю. Наша країна стала центром глобальної боротьби між демократією та диктатурою. І у нас є історичний шанс перемогти путіна та його режим. Інакше через деякий час він знову вдарить. І вже не тільки по Україні. Тому підтримка України, допомога задля її перемоги - це життєві інтереси США та Заходу.

Кожен з партнерів України має докласти важливих зусиль: насамперед, надати сучасну зброю для захисту та визволення України. Надати фінансову, економічну та гуманітарну допомогу. Також на агресора потрібно посилити тиск санкціями. Насамперед – запровадити нафтогазове ембарго», - написав Кличко в Instagram.

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.