Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5836
1

Шахтар пропонував 35 млн євро за Леау, визнаного найкращим гравцем Серії А

Угода могла відбутися влітку минулого року

Шахтар пропонував 35 млн євро за Леау, визнаного найкращим гравцем Серії А
Getty Images/Global Images Ukraine. Рафаел Леау

Донецький «Шахтар» влітку 2021 року хотів підписати португальського вінгера «Мілана» Рафаела Леау, проте італійці відмовилися від угоди.

За Леау «гірники» пропонували 35 мільйонів євро, але не змогли отримати згоду від італійської сторони.

На даний момент боси «Мілана» також не планують розлучатися з вінгером, на якого існує серйозний попит у Європі. Італійці хочуть підписати з Леау новий контракт, за умовами якого зарплата футболіста становитиме 4,5 мільйони євро на рік плюс бонуси.

За підсумками сезону Леау провів 34 поєдинки за «Мілан» у Серії А, у яких відзначився 11 забитими м'ячами та 10 гольовими передачами. «Россонері», нагадаємо, стали чемпіонами, а самого Рафаела визнали найціннішим гравцем сезону.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rolan Stkomarovskiy
Взагалі не розумію чим може бути привабливим український (або російський - він такий самий за змістом та публікою) чемпіонат для легіонерів в порівнянні з Англією, Іспанією, Німеччиною, Францією, Нідерландами.Хіба що гроші можуть бути мотивом, але у кожного адекватної людини - виникає логічне питання, а як так ..... може бути, що в найбіднішій державі Європи можуть платити вищі зарплати ніж в більш розвинутих, працьовитих, організованіших та заможних країнах?
Видно футболісти тупі, якщо не розуміють, що український чемпіонат - це десь таке саме болото як чемпіонат в ОАЕ, Саудівської Аравії чи Катару. Тільки там шейхи, а у нас - олігархи. Назви різні - сутністю одна і та сама.