Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 25 травня 2022, 04:56
4008
8

МОУРІНЬО: «Якщо ми переможемо, то я буду першим, хто виграє всі євротрофеї»

Наставник «Роми» ​​ дав прес-конференцію напередодні фіналу Ліги конференцій

| Оновлено 25 травня 2022, 04:56
4008
8
МОУРІНЬО: «Якщо ми переможемо, то я буду першим, хто виграє всі євротрофеї»
УЕФА. Жозе Моуріньо

Головний тренер «Роми» Жозе Моуріньо дав прес-конференцію напередодні фінального матчу Ліги конференцій проти нідерландського «Феєнорда», який відбудеться 25 травня в албанській Тирані:

«Ми на заключному етапі колії, це кінець сезону. Ми зіграли фінал у вихідні, гарантувавши собі місце у Лізі Європи наступного сезону. Ми увійшли в історію, діставшись єврофіналу, але тепер маємо написати нову історію і виграти його.

Це – фінал. Нічого іншого в голові до завтрашнього дня в мене не буде. Цей фінал для мене наче перший. Ніщо у цьому плані не змінилося. Ми зберегли ентузіазм, не переборщуючи з ним та утримуючи фокус. Гравці сконцентровані, вони мають вірний настрій і вони відчувають радість від участі в такому матчі.

Якщо ми переможемо, то я стану першим, хто виграє всі європейські трофеї. Але це лише у тому випадку, якщо ми переможемо. Все треба оцінювати як частину процесу. Завтрашній матч – справа гравців, тренери тут дивляться з боку. Тренерську роботу закінчено. Це останній матч сезону.

Хоч би як завершився фінал, для мене це був позитивний сезон. Це особливий момент для Албанії та Тирани. Стадіон дуже гарний. Я радий грати тут. Не вірю в чарівні зілля та заклинання. Ніщо додаткове тут не зробиш, треба просто бути командою, усвідомлюючи свої сильні якості і межі можливостей.

Історія про Особливе – це з минулого. Тоді був ще початок моєї кар'єри. Коли стаєш старшим і стабільнішим, то більше думаєш про інших і менше про себе. Я не вірю у магію. Коли підходиш до фіналу за підсумками сезону, вся робота вже зроблена. Настає момент проявити себе команді, а чи не окремим індивідуальностям.

Мхітарян відновив тренування, що було для нього важливим. Довіряю його відчуттю власного фізичного стану. Він сказав, що готовий грати».

Захисник «Роми» Джанлука Манчіні:

«Зустрічаються дві найкращі команди турніру, шанси 50 на 50. Ми знаємо, що треба зробити, знаємо сильні та слабкі сторони суперника. Це особливий момент для мене. Не дуже часто грав у фіналах, як і наші молодші гравці. Кумбула сказав, що албанські вболівальники підтримуватимуть «Рому», що нас тішить».

Півзахисник «Роми» Лоренцо Пеллегріні:

«Зробимо завтра все, щоби перемогти. Рівно для цього ми приїхали сюди. Хочу подякувати моїм одноклубникам, оскільки це був фантастичний рік. Усі допомагали одне одному. У нас чудовий колектив».

«Рома» проведе третій єврокубковий фінал і перший за 31 рік. Два попередні вона програла – «Ліверпулю» (Кубок чемпіонів 1984) та «Інтеру» (Кубок УЄФА 1991).

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nick07
логічно, адже цей Кубок вперше розігрується))))
pol-55
Я не проти хай виграє,чувак прикольний,хоча В Тотемі як тренер *дров наламав*
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил