Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
741
0

Челсі – Вотфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Бронзова» точка

Челсі – Вотфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 22 травня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться матч тридцять восьмого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Челсі» та «Вотфорд». Стартовий свисток рефері Майка Діна із району Віррал прозвучить о 18:00 за київським часом.

Челсі


У лондонського «Челсі» була чудова нагода зробити матч заключного туру цього сезону абсолютно позбавленим для себе будь-якого турнірного значення, проте «Лестер» виявився занадто міцним горішком (1:1). Як результат, «сині» отримали потенційну загрозу на свою адресу з боку лондонського «Тоттенхема», але неймовірна перевага за різницею забитих та пропущених м'ячів робить позиції Томаса Тухеля фактично неприступними.

Інтрига у боротьбі за третє місце живе виключно на папері, та й безліч гравців «шпор» уразила гостра діарея у вирішальний момент, тому свій шанс на «бронзу» вони фактично пустили за течією. Утім, відколи у «Челсі» з'явилася неоднозначність на керівному посту в клубі, результати виступів команди пішли під укіс. Слідом за вильотом з Ліги чемпіонів УЄФА було суттєве просідання на внутрішній арені, тому зараз позицію «пенсіонерів», суто теоретично, все ще можна оскаржити.

Вотфорд


«Шершні» поповнили склад учасників англійської Прем'єр-ліги за підсумками минулого сезону, але за підсумками поточного футбольного року вже точно його покинуть. Перспективний проект Клаудіо Раньєрі та Роя Ходжсона виявився неконкурентним в умовах «елітної» першості, тому наступного сезону валлієць Роб Едвардс починатиме все з чистого аркуша. «Вотфорду» від заключного матчу поточного розіграшу залишилося лише одне – не впасти в бруд обличчям, не опинившись за підсумком і зовсім на останньому місці.

Одна перемога за десять останніх матчів – швидше за все, саме в подібних невдалих серіях та криється відповідь на запитання про причини поганих виступів команди Ходжсона. Примітно, що головний аутсайдер в особі «Норвіча» має на одну поразку менше за «шершнів», але вони все одно зуміли забезпечити собі перевагу в одне очко перед останнім туром. «Канарки» гратимуть проти лондонського «Тоттенхема», тому чи варто вважати, що «Вотфорд» взагалі має мотивацію перед останнім ігровим днем?

Орієнтовні склади


«Челсі»: Менді – Рюдігер, Тіаго Сілва, Чалоба – Алонсо, Канте, Жоржіньо, Джеймс – Пулішич, Зієх – Лукаку.

«Вотфорд»: Фостер – Камара, Троост-Еконг, Кабаселе, Нгакія – Гослінг, Кайембе, Сіссоко – Сема, Педро, Калу.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі завершать сезон перемогою. Нашою ставкою буде позиція – «Чеслі» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.57 за лінією Parimatch.

22 травня, неділя

«Челсі» – «Вотфорд»
Лондон. «Стемфорд Бридж». 18:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Майк Дін (район Віррал, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch  
  • 1.19
  • 8.30
  • 17.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.