Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2022, 00:46
4575
1

Олександр ПАНКОВ: «Коли футболісти зрозуміють, що Шаблій за рускій мір?»

Український агент жорстко пройшовся по своєму колезі по цеху

| Оновлено 22 травня 2022, 00:46
4575
1
Олександр ПАНКОВ: «Коли футболісти зрозуміють, що Шаблій за рускій мір?»
Sport.ua. Олександр Панков

Олександр Панков зловив Вадима Шаблія на брехні та нагадав, як той під час воєнного стану три тижні тому залишив територію України.

«Вечірня історія від Панкова про колаборантів в українському футболі. Місяць тому Вадим Шаблій заявив, що він і його компанія «ProStar» припиняють співпрацю з росією та російськими партнерами. І ось учора Вадимчик оголошує підписання контракту молодого футболіста «Зорі» Артема Лєгостаєва у «24-у лігу Фінляндії», клуб під назвою «Кемі Кінгс».

У колаборації з ким? Звісно ж, із орчою компанією «DRAFTMEPRO» з москви. Вони люб’язно обмінюються в Instagram інформацією про підписання футболіста, репостять і перерепостять один одного. А тепер питання: коли Шаблій припинить пи###и? Коли його футболісти зрозуміють, що Вадим за рускій мір і не припинить співпрацювати із РФ? Як цей хлопець у період воєнного стану три тижні тому перетнув кордон? Може, Шаблій перетнув по інвалідності (меніск).

Я сподіваюся, що за пів року Артем не отримає російський паспорт і не поїде грати в «оркостан»? - написав Панков в Instagram.

Шаблій є агентом переважної більшості футболістів «Динамо» та «Шахтаря», які виступають за збірну України, а також Руслана Маліновського, Андрія Ярмоленка та багатьох інших.

Зазначимо, що Олександр Панков на початок вторгнення росії в Україну працював спортивним директором у клубі Євгена Савіна «Красава», але вже 25 лютого він залишив країну-агресор.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 14
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 148
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rolan Stkomarovskiy
Что не новость, то какой-то вброс говна.Товарищ Панков, тема правильная, но бесполезная и не очень вовремя. Наш олигархический футбол - это такое же по типу говно как чемпионат в Рашке. Есть олигархи, которые доят страну на десятки миллионов, а есть их игрушки - футбольные клубы.
Страной и футболом (публичная ширма для всяких мутных персонажей) правят люди без морали, совести, чести и элементарной порядочности.
Давайте уже после войны. Поверьте, всех этих лицемеров ждет Божий суд, а это куда страшнее чем суд земной. Так что всякие упыри должны стремиться к правосудию земному, а они от него бегают.