Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 травня 2022, 02:45
5594
3

Ігор ЦИГАНИК: «Зараз за Металіст несе відповідальність Красніков»

Ярославський поки що відійшов від справ?

| Оновлено 28 травня 2022, 02:45
5594
3
Ігор ЦИГАНИК: «Зараз за Металіст несе відповідальність Красніков»
metalist.ua

Журналіст Ігор Циганик розповів про ситуацію в «Металісті», який готується виступати в УПЛ, якщо буде вирішено розпочати сезон.

«За «Металіст» наразі відповідальність несе Євген Красніков. Для нього важливо зберегти команду. І якщо сезон розпочнеться, то «Металіст» буде в УПЛ. Фінансово ситуація складна».

«Щодо Олександра Ярославського, то я з ним не спілкувався. Поки що я не розумію його ролі у футболі. Як я вже сказав, відповідальність за існування «Металіста» більше зараз у Краснікова», - сказав Циганик.

Оцініть матеріал
(99)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Матч Чорноморець – Кривбас під загрозою зриву
Футбол | 20 квітня 2024, 14:02 2
Матч Чорноморець – Кривбас під загрозою зриву

Зранку в Одесі постійні повітряні тривоги

30 років ЕПОхи, або гонка, яка змінила все. Історія допінгу у велоспорті
Інші види | 20 квітня 2024, 11:23 11
30 років ЕПОхи, або гонка, яка змінила все. Історія допінгу у велоспорті

Sport.ua згадує гонку, яка на багато років змінила правила гри у світовому велоспорті

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Иванович
Кто платит, тот и заказывает музыку...
Когда Цыганыку платил Ярославский - он пел хвалебные оды Ярославскому. Сейчас, судя по всему, Ярославский перестал платить, поэтому Цыганык запел по-другому.
Странные выводы Цыганыка при отсутствии общения. 
Объективно - без денег Ярославского и купленных на них легионеров вряд-ли бы Красников добился каких-либо внушительных результатов даже в Первой Лиге. 
Средства дали возможности и без них Металлист, с тем составом, который у него был во Второй Лиге, выглядел бы в Первой Лиге очень бледно.
Судя по новостям, практически всех легионеров, купленных на деньги Ярославского, отправили в аренду, а это значит, что без денег Ярославского или другого инвестора Красников, по объективным причинам, вряд-ли  сможет самостоятельно улучшить положение клуба.
sahka1981
19 травня 2022 12:59"Українська правда": Ярославський захищав інтереси російського бізнесу в Україні, поліція розпочала досудове розслідування по трьох статтях
Президент «Металіста» Олександр Ярославський раніше захищав інтереси російського бізнесу в Україні, повідомляє «Українська правда» з посиланням на свої джерела в бізнесових колах.Бізнесмен міг співпрацювати з Романом Абрамовичем, колишнім власником «Челсі», та Олегом Дерипаскою, російським підприємцем.Джерело інформує, що у квітні цього року поліція розпочала досудове розслідування по трьох статтях кримінального кодексу. Йдеться про умисне ухилення від сплати податків, вчинення фінансових дій з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, та махінації з коштами та майном.Відзначається, що у 2017 році Антимонопольний комітет надав дозвіл на покупку компанією Ярославського одного з провідних гірничодобувних підприємств в Україні «Суха Балка». Цей об’єкт раніше належав структурам Абрамовича, а угода була завершена в травні того ж року.За інформацією джерела, видобута руда з підприємства ПрАТ «Суха балка» вивозиться до Білорусі, а звідти прямує до країни-агресора. В компанії продовжує працювати той самий менеджмент, що й при Абрамовичі.Таким чином, це може свідчити, що Абрамович міг передати Ярославському частину своїх активів на зберігання. Можливою причиною цього є труднощі з продовженням дозволів на користування українськими надрами, які виникли в російського олігарха після початку воєнного конфлікту у 2014 році.
Roma513
Инфа от журналиста Игоря Пиздуника