Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 22 травня 2022, 03:06
178
0

Душко Тодорович – Чиді Нджокуані. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC Fight Night 206

| Оновлено 22 травня 2022, 03:06
178
0
Душко Тодорович – Чиді Нджокуані. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Чиді Нджокуані (зліва) та Душко Тодорович

Бій відбудеться 22 травня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) у комплексі «UFC Apex» і стане одним із головних на турнірі UFC Fight Night 206. Орієнтовний початок бою – 03:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У середній вазі колишній боєць Bellator Чиді Нджокуані (21-7, 1 NC) свій другий бій у UFC проведе проти Душко Тодоровича (11-2).

Нджокуані дебютував у промоції в лютому цього року на UFC Fight Night 200, пробившись у лігу через «Претендентську серію Дани Вайта». Нджокуані у тому бою перекинув Марка-Андре Барріо правим оверхендом, а потім добив у партері лише за 16 секунд з моменту стартового сигналу.

Тодорович має в UFC рекорд 2-2, свій останній бій серб провів у грудні на UFC on ESPN 31, де він у першому раунді нокаутував Макі Пітоло.

Прогноз на бій

Очікуємо на обмін ударами у стійці. Якщо бійці справді вирішать рубатися у стійці, то з огляду на їхні ударну потужність і не завжди міцне підборіддя, поєдинок навряд чи пройде всі три раунди.

Нджокуані має набагато більший досвід, він різноманітніший в ударному плані, має перевагу в зрості та розмаху кінцівок. І ще Чиді «Бенг Бенг» з моменту свого звільнення став помітно кращим як боєць.

Нджокуані добре відчуває дистанцію та вміє користуватися своїми довгими руками та ногами, тому він може закінчити бій на свою користь як суддівським рішенням, так і фінішем.

Перемога Нджокуані нокаутом у 1-му раунді

Parimatch  
  • 2.70
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 2.99
  • 51
  • 1.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.