Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 травня 2022, 18:47
2022
1

Сассуоло – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Доля титулу в руках «россонері»

| Оновлено 22 травня 2022, 18:47
2022
1
Сассуоло – Мілан. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 22 травня, в Сассуоло на арені «Маппе Стедіум» відбудеться матч 38-го туру італійської Серії А, в якому «Сассуоло» прийме «Мілан». Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

Сассуоло

«Сассуоло» дограє чемпіонат. Команда посідає 11-те місце у чемпіонаті та вже давно втратила турнірну мотивацію. Радикально піднятися чи опуститися у турнірній таблиці підопічні Алессіо Діонізі не зможуть. Але в останньому турі Серії А «чорно-зелені» можуть вплинути на визначення чемпіона. Обігравши «Мілан», за деяких обставин «Сассуоло» може позбавити свого суперника титулу.

Завершує сезон команда із позитивним настроєм. У попередньому турі «Сассуоло» обіграв «Болонью» (3:1), а до цього зіграв унічию з «Удінезе». Традиційно «Сассуоло» - це яскрава та атакувальна команда, яка багато забиває та пропускає. В активі команди 64 голи – це шостий показник у чемпіонаті. Більше, ніж у «Ювентуса», що йде четвертим. Також команда у другій частині сезону забила 34 м'ячі – це третій показник у чемпіонаті.

Мілан

«Мілан» дуже близький до першого з 2011 року титулу чемпіонів Італії. Цей сезон команда Стефано Піолі проводить дуже впевнено. Скориставшись проблемами «Ювентуса», «Аталанти» та «Роми», головна битва за скудетто розгорнулася між командами з «Мілану». «Россонері» випереджають «Інтер» на два очки. Навіть нічия влаштує «Мілан». Але варто очікувати, що команда буде налаштована на перемогу. Наразі у чемпіонаті «Мілан» йде на серії з п'яти перемог поспіль. Загалом у чемпіонаті клуб заробив 83 очки – це найвищий результат з 1980 року.

«Россонері» вже виграли 25 ігор чемпіонату. Лише тричі у своїй історії команда вигравала щонайменше 26 разів у чемпіонаті.

«Мілан» справедливо є фаворитом цього протистояння та лідером чемпіонату. Мотивована команда вийде, щоб показати свою найкращу гру та відсвяткувати свій титул.

Орієнтовні склади

«Сассуоло»: Консільї – Мулдур, Айхан, Феррарі, Кірьякопулос, Фраттесі, Лопес, Берарді, Распадорі, Траоре, Скамакка.

«Мілан»: Маіньян – Калабрія, Калулу, Томорі, Ернандес, Тоналі, Кессьє, Мессіас, Круніч, Леау, Жиру.

Прогноз на противостояння

Ми вважаємо, що в прийдешньому поєдинку у міланского клубу не буде проблем з достижением переможного результату. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.44 по лінії Parimatch.

Parimatch  
  • 7.00
  • 5.10
  • 1.44
Зробити ставку Зробити ставку

22 травня, неділя

«Сассуоло» – «Мілан»
Сассуоло. «Мапеї Стедіум». 19:00
Трансляція - MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 0:2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил