Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4887
4

Луческу заявив про бажання попрацювати у Бундеслізі

Румун вважає, що східноєвропейські фахівці недооцінені на континенті

Луческу заявив про бажання попрацювати у Бундеслізі
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» 76-річний Мірча Луческу заявив, що йому було б цікаво попрацювати у німецькій Бундеслізі.

«Тренер зі Східної Європи має труднощі з отриманням контракту в Німеччині. Але мені було б цікаво попрацювати у Бундеслізі, де футбол видовищний, є переповнені стадіони та фантастична атмосфера».

«Я другий після Фергюсона за кількістю виграних трофеїв. Люди кажуть, що вони не такі важливі, тому що ми завоювали їх у Східній Європі, але великі західні клуби перемагають щороку, і різних турнірів стає дедалі більше. Пам'ятайте, що до 1990-х років Схід був нарівні із Заходом. Але гроші в Лізі чемпіонів стали грати все більшу та більшу роль», - сказав Луческу.

Також Луческу розкритикував топ-клуби Європи за небажання провести благодійні матчі з його командою, які допомогли б зібрати гроші для тих, хто їх потребує в Україні, а також привернути додаткову увагу світової громадськості до становища в країні.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
⬆️
Герта ждёт помощи.
Rolan Stkomarovskiy
Мирча, если бы вы тренировали в Туркменистане или КНДР в любимой команде туркменбаши или Ким Чен Ына, то вы бы легко могли обойти даже Фергюсена.Поэтому не стоит сильно гордиться своими трофеями в Украине - это гнилое болото, где рулят огромные олигархические деньги и коррупция. Ахметов и Суркис по сути разделили чемпионат на двоих. Плюс Шахтер Донецк - это же игроки из Бразилии, легионеры. Донецкий менеджмент не только просрал или сдал свой "любимый" Донбасс уголовникам и террористам из ОРДЛО, но и в регионе с населением 5 млн (до 2014 года) не смог создать команду из выходцев из Донецка. У них банально нет а) профессиональных и человеческих качеств, таких как были у Лобановского или Маслова б) мозгов.
Ахметов и Суркис - крайне примитивные и дикие (нецивилизованные) люди, ибо они не понимают основ нормального, развитого спорта. У нас коррупция и взяточничество процветают на уровне детского и юношеского футбола.
Но парадокс за опытом Суркис и Ахметов ездят не в Туркменистан или КНДР (Россию), а в Англию, Испанию и Германию. Они не могут поменять системы, так они сами не меняются. А они определяют какой будет система. То есть покупают иностранцев, тренеров закупают пачками - а ничего принципиально не меняется. Ибо, они не меняются. А они ищут причину в чем-то загадочном, а она перед ними в зеркале.