Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 19 травня 2022, 14:57
1070
0

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Адекватні росіяни або вбиті, або сидять»

Український тенісист упевнений, що потрібно готуватися жити у постійній ворожнечі

| Оновлено 19 травня 2022, 14:57
1070
0
Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Адекватні росіяни або вбиті, або сидять»
фото з відкритих джерел

Український тенісист Сергій Стаховський після побаченого в Бучі та Ірпені розповів, що у нього не залишилося ілюзій щодо того, що являє собою сучасна росія.

«Якщо ми 8 років намагалися повірити, що у росії дуже багато адекватних людей, які не дозволять жодної війни, намагатимуться навпаки все це зупинити, то про це треба забути. Немає в росії адекватних людей, які готові за свою позицію щось зробити. Вони або вбиті, або сидять. А решта не готова на жодні кроки. Тому, насправді, ми віч-на-віч із росіянами.

Це може звучати брутально, але я засуджую кожного з них. Це буде колективна відповідальність. І все одно, де вони живуть. Якщо вони живуть в іншій країні, і у них інший паспорт – добре. Тільки не треба вписуватися за росію та скаржитися на те, що росіян зараз погано сприймають. Росіян інакше сприймати і не можуть тому, що вони роблять.

Думаю, достатньо інформації в інтернеті, СБУ багато записів перехоплень викладало, де росіяни кажуть, що все правильно, що українців треба вбивати. Це, на жаль, і є суть росії. Нам треба розуміти, що наступні 40 років, поки там це покоління не загине, поки не народиться нове, яке, можливо, хотітиме примирення та нормального життя, а ми не знаємо, чи буде воно цього хотіти, то у нас не буде спокою на кордоні», – сказав Стаховський.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.