Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 травня 2022, 07:01
12568
23

Завадив Айнтрахт. Динамо не буде сіяним у плей-оф кваліфікації ЛЧ

Але кияни будуть сіяними у третьому кваліфайні

| Оновлено 21 травня 2022, 07:01
12568
23
Завадив Айнтрахт. Динамо не буде сіяним у плей-оф кваліфікації ЛЧ
Getty Images/Global Images Ukraine

Оскільки чемпіонат України було завершено достроково, «Динамо» не змогло обійти «Шахтар», а разом із тим втратило шанс зачепитися за пряму путівку до групового раунду Ліги чемпіонів.

Кияни змушені стартувати з другого кваліфікаційного раунду, де будуть сіяними та зіграють проти віце-чемпіона Туреччини чи Кіпру.

Нагадаємо, у разі перемоги «Динамо» буде сіяним і у третьому кваліфайні. Це стало можливим завдяки тому, що «Аякс» в черговий раз став чемпіоном Нідерландів, а ПСВ задовольнявся срібними медалями.

А ось у плей-оф відбору «біло-сині» точно будуть несіяними, оскільки шотландський «Рейнджерс» програв німецькому «Айнтрахту» (1:1, пен. 4:5) у фіналі Ліги Європи.

Оцініть матеріал
(146)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Rolan Stkomarovskiy
Никто и ничто не может помешать украинскому супер-клубу. Если сам глава УЕФА бегает на побегушках у наших славных олигархов (самых честных бизнесменов и самых порядочных руководителей), то Динамо и Шахтер обязательно выиграют какой-то еврокубок. Болейте за олигархический футбол, уважаемые патриоты. Кто как не наши олигархи развили украинский футбол и Украину до немыслимых высот.
Ахметов, Фирташ, Ярославский и Суркис - это элита, лучшие люди, только благодаря этим людям футбол в Украине цвет и пахнет. Сколько супер звезд они развили за последние 20 лет, столько радости принесли людям.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил