Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 18 травня 2022, 17:14
6021
1

Один гравець збірної України виключений із заявки на матч із Рієкою

Захисник Денис Попов отримав травму ахіллового сухожилля

| Оновлено 18 травня 2022, 17:14
6021
1
Один гравець збірної України виключений із заявки на матч із Рієкою
УАФ. Денис Попов (праворуч)

Сьогодні, 18 травня, в хорватській Рієці відбудеться 3-й контрольний матч збірної України. Гра проти однойменного клубу розпочнеться о 19:00 за Києвом.

Порівняно з учорашньою зустріччю з «Емполі» до заявки не потрапив захисник Денис Попов, що зазнав ушкодження у грі з італійцями.

Збірній України у Хорватії не вдалося здобути жодної перемоги над збірною господарів. П’ять поєдинків (усі відбулися в Загребі) завершилися чотирма поразками та однією нічиєю.

Сьогодні збірна України вперше вийде на контрольний поєдинок в особливому комплекті форми синього кольору. У двох попередніх матчах, проти «Боруссії» М та «Емполі» команда грала в жовтому комплекті.

У контрольному матчі з «Емполі» Денис Попов зазнав ушкодження ахіллового сухожилля. Лікарі збірної України домовилися про обстеження в римській клініці «Вілла Стюарт», яка спеціалізується на спортивних травмах.  Денис у супроводі лікаря команди Віталія Кіліяна виїхав до столиці Італії. 

Офіційна заявка збірної України на контрольний матч із «Рієкою»:

1. Георгій Бущан, 2. Валерій Бондар, 3. Олександр Сирота, 4. Юхим Конопля, 5. Сергій Сидорчук, 6. Тарас Степаненко, 7. Артем Довбик, 8. Олександр Піхальонок, 9. Роман Яремчук, 10. Микола Шапаренко, 11. Артем Бєсєдін, 12. Андрій Пятов, 13. Ілля Забарний, 14. Віталій Буяльський, 15. Віктор Циганков, 16. Тарас Качараба, 17. Михайло Мудрик, 18. Данило Сікан, 19. Денис Гармаш, 20. Олександр Зубков, 21. Олександр Караваєв, 22. Микола Матвієнко, 23. Дмитро Різник.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Це контрольні матчі, тут немає що коментувати. Попова шкода, 23 роки пацану, а травма на травмі. Кар'єра може завершитись так толком і не розпочавшись.