Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 18 травня 2022, 01:32
25310
6

Суркіс розповів, кого готовий продати влітку і чи буде у Динамо розпродаж

Два-три футболісти цілком можуть покинути стан «біло-синіх» найближчим часом

| Оновлено 18 травня 2022, 01:32
25310
6
Суркіс розповів, кого готовий продати влітку і чи буде у Динамо розпродаж
ПРОФУТБОЛ Digital. Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс розповів про те, яким бачить трансферну роботу клубу у літнє вікно в аспекті потенційного продажу лідерів команди.

«Щоб будувати команду на перспективу, фінанси завжди потрібні. Час такий, що хотілося б зберегти команду. Так, може, хтось і піде. Наприклад, була хороша пропозиція щодо Миколенка, ми його відпустили. 20 мільйонів – це хороша пропозиція для клубу. Якщо будуть пропозиції щодо якихось двох-трьох наших гравців, ми теж їх відпустимо, але це не означає, що я готовий сьогодні розпродати команду».

«Мене звинувачували у тому, що я вивожу команду, щоб її розпродати. Цього не сталося. Я навіть не намагався це робити. Щоб усунути всі чутки, скажу: команда не розпродається. За окремими футболістами, якщо будуть пропозиції (той же Циганков, наприклад), і вони влаштовуватимуть три сторони: покупця, продавця та самих гравців, ми розглянемо їх. Але мають бути пропозиції».

«Але є інший варіант. Можна ж розпродати команду. Циганков, припустимо, коштує 20-25 мільйонів, а мені запропонують 5 і я погоджуся – це означає, що я розпродаю команду. Я не на базарі, я не розпродаю товар, як то кажуть. Але мова про футболістів, а це живі люди, і я хочу, щоб їм було добре», - сказав Суркіс.

Нагадаємо, наприкінці січня повідомлялося, що інтерес до Віктора Циганкова виявляв «Монако». Клуб із французької Ліги 1 хотів орендувати українця, але той відмовився від такої можливості.

Оцініть матеріал
(216)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Нестеренко
Добре Суркісу, людьми торгує
Влад _
Суркісу варто поміркувати над тим чи не варто передати клуб іншим власникам. Які не замішані в стосунках з забороненими в Україні партіями, на кшталт ОПЗЖ. Інакше після війни у клубу сильно поменшає вболівальників.
Remark
Та, все очень просто.
Распродажи нет, так как нет нормальных ФИНАНСОВЫХ предложений по игрокам. Вот и все!