Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 17 травня 2022, 13:55
2161
0

ВІДЕО. Як збірна України провела тренування та вирушила до Італії

Синьо-жовті перед матчем проти «Емполі» розташувалися у Флоренції

| Оновлено 17 травня 2022, 13:55
2161
0
ВІДЕО. Як збірна України провела тренування та вирушила до Італії
УАФ

16 травня перший день третього тижня підготовчого збору у Словенії національна збірна України розпочала з тренування. Перед візитом до Італії та Хорватії головний тренер Олександр Петраков провів передігрове заняття.

Тренерський штаб напрацьовував тактику, яка буде застосована у двох найближчих контрольних поєдинках, відбувся розподіл складів та завдань для гравців на матчі з «Емполі» та «Рієкою». Тренуванню передувало тактичне заняття, присвячене аналізу гри тосканської команди.

В обід до табору збірної прибули троє виконавців з іноземних чемпіонатів – Олександр Зубков з угорського «Ференцварошу», Тарас Качараба із чеської «Славії» та Данило Сікан із німецької «Ганзи». Хлопці одразу ж поринули у спілкування з партнерами по команді. Уся трійка  ввечері у складі збірної полетіла до Італії.

Натомість двоє гравців залишилися у Брдо. Голкіпер Анатолій Трубін, якого Олександр Петраков відпускає до табору молодіжної збірної України, що 17 травня збереться в Туреччині, самостійно вилетить до розташування команди U-21. А от півзахисник Сергій Булеца на ранковому тренуванні оступився й зазнав ушкодження зв’язок гомілкостопу. Тож він поки що залишиться у Словенії.

16 травня о 20:30 CET чартерним рейсом Любляна – Піза у складі української делегації вилетіли 24 гравці. Традиційного тренінгу на полі поєдинку й передматчевої прес-конференції в Емполі не буде, так само, як і в Рієці, куди синьо-жовті прибудуть у день гри. Однак післяматчеве спілкування головного тренера зі ЗМІ обов’язково відбудеться. Після прибуття до Пізи збірна України подолала ще 90 км автобусом до Флоренції, де оселилася в готелі Hilton Florence Metropole.

17 травня вранці національна команда проведе тренування на знаменитій базі Федерації футболу Італії в Коверчано, що буквально у 25 хвилинах їзди від готелю. А за дві години до початку контрольного матчу збірники вирушать до Емполі: «Стадіо Карло Кастеллані» знаходиться приблизно на такій самій відстані від «Хілтона», як і база національної команди Італії. Після гри з «Емполі» синьо-жовті повернуться до готелю, а вже наступного ранку вилетять до Рієки.

ВІДЕО. Як збірна України провела тренування та вирушила до Італії

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.