Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ATP
| Оновлено 17 травня 2022, 02:41
7014
4

Данііл МЕДВЕДЄВ: «Те, що відбувається в Україні, дуже засмучує»

Російський тенісист – про відсторонення від Вімблдону

| Оновлено 17 травня 2022, 02:41
7014
4
Данііл МЕДВЕДЄВ: «Те, що відбувається в Україні, дуже засмучує»
Getty Images/Global Images Ukraine. Данііл Медведєв

Друга ракетка світу Данііл Медведєв висловився з приводу війни в Україні та відсторонення російських тенісистів від Вімблдону-2022:

«У мене був деякий час, щоб простежити за тим, що відбувається в Україні, і так, це все дуже засмучує.

Щодо рішення Вімблдону, то з одного боку я можу їх зрозуміти, але з іншого боку, я думаю, що це несправедливо. Це делікатна ситуація, оскільки вона створює прецедент та ставить інші турніри у незручне становище. Де проходить межа? Які правила, які мають призвести до можливого виключення?

Ми обговорювали це питання з ATP – тенісисти за законом вважаються самозайнятими. Нині у Великій Британії самозайняті росіяни мають право працювати. Отже, якщо у мене буде можливість зіграти на Вімблдоні, я буду дуже радий зробити це, тому що дуже люблю цей турнір. Якщо ні – то я прийму це.

Оскільки я деякий час не виступав у Турі, то я не обговорював цю тему ні з ким. Зараз я тут у Женеві і якщо хтось із гравців захоче поговорити, то ми зможемо обговорити це питання.

Я особисто намагаюся поважати будь-яку думку, бо кожна людина має своє життя. Якщо, наприклад, показати тенісний м'яч ста людям, я певен, що деякі з них скажуть, що він зелений, а не жовтий. Я вважаю, що він жовтий, але якщо хтось скаже мені, що він зелений, я не збираюся, знаєте, вступати з ним у конфлікт через це».

Джерело ESPN
Оцініть матеріал
(47)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ManUtd
ПНХ, вслід за російським кораблем 
stop2018
хитрожопая скотина
Александр Науменко
Нащадки андрофагів, вони однакові.
Standard
Роздуми російського психопата. За таке блюзнірство логічна довічна дискваліфікація, а не бан на один турнір. Взагалі, міркування російських спортсменів наштовхує на думку, що їх на люди випускати не можна, не те що змагатись..