Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 16 травня 2022, 19:47
527
0

Атлетіко – Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Запекла битва за «бронзу»

| Оновлено 16 травня 2022, 19:47
527
0
Атлетіко – Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 15 травня, у Мадриді на стадіоні «Ванда Метрополітано» відбудеться матч тридцять сьомого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють «Атлетіко» та андалузька «Севілья». Стартовий свисток арбітра Хосе Марії Санчеса Мартінеса прозвучить о 20:30 за київським часом.

Атлетіко


Колектив Дієго Сімеоне цього футбольного року програв усе, що тільки можна було програти. У певний момент сезону навіть існував ризик, що «Атлетіко» не представлятиме країну в наступному розіграші Ліги чемпіонів УЄФА, проте найбільші страхи фанатів «матрацників» не здійснились. Проте, це зовсім не знімає відповідальності з футболістів столичного клубу у боротьбі за підсумковий третій рядок національної першості, який в умовах втрати чемпіонського титулу все одно вважатиметься недостатнім результатом.

Одну з найважливіших перемог наприкінці сезону «Атлетіко» здобув тиждень тому, коли зумів у мадридському дербі обіграти «Реал», який і відібрав у команди Сімеоне титул. Саме в тій грі був наочно помітний характер «кольчонерос», які остервініло вчепилися в заповітні три пункти в протистоянні з непримиренним суперником. Важливим був цей успіх ще й тому, що раніше того дня «Севілья» в черговий раз втратила очки, чим не скористатися тодішній її переслідувач просто не міг. Саме тому перед майбутньою грою мадридський клуб матиме один бал переваги.

Севілья


Дуже бадьорий хід був у андалузької команди, коли вона періодично навіть очолювала чемпіонську гонку в середині сезону, але «Севілья» на те й «Севілья», щоб у певний момент почати бити байдики настільки, що за два тури до кінця чемпіонату ще й ризикувати залишитися без Ліги чемпіонів наступного сезону. Складно повірити в те, що колектив Хулена Лопетегі настільки сильно засмутився від факту непотрапляння до фактично домашнього фіналу Ліги Європи УЄФА через гол Андрія Ярмоленка в 1/8 фіналу проти лондонського «Вест Хема», але останнім часом «нервіонці» кинули спроби грати на результат.

Три нічиї поспіль у четвірці лідерів прощати ніхто не буде, якщо ви – не «Атлетіко» з гігантським відривом зразка закінчення минулого сезону. Власне, «матрацники» своїм шансом скористалися, а андалузці, якщо не можуть обіграти «Мальорку» (0:0) та «Кадіс» (1:1) у вирішальний момент, незрозуміло, що взагалі хочуть від себе наприкінці футбольного року. Поразка «нервіонців» у майбутній грі подарує шанс «Бетісу» підняти інтригу перед останнім туром, тоді як перемога подарує «бронзу». Або чергова нічия від команди Лопетегі?

Орієнтовні склади


«Атлетіко»: Облак – Льоренте, Феліпе, Савич, Лоді – Феррейра Карраско, Кондогбія, де Пауль, Коке – Корреа, Феліш.

«Севілья»: Буну – Акунья, Кунде, Дієго Карлос, Навас – Хордан, Ракітіч – Корона, Д. Гомес, Ламела – Мір.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команда Сімеоне покаже свій фірмовий футбол. Нашою ставкою буде позиція – «Атлетіко» переможе ТМ 2.5 з коефіцієнтом 3.90 за лінією Parimatch.

15 травня, неділя

«Атлетіко» – «Се вілья »
Мадрид. «Ванда Метрополітано». 20:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Лорка, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch  
  • 3.56
  • 3.48
  • 2.23
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.