Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 травня 2022, 19:21
6213
3

Дружина Пятова: «Немає впевненості, що ми повернемося до України»

Юлія Пятова розповіла, чи повернеться їхня родина в Україну

| Оновлено 14 травня 2022, 19:21
6213
3
Дружина Пятова: «Немає впевненості, що ми повернемося до України»
Instagram

Дружина голкіпера «Шахтаря» Андрія Пятова Юлія поділилася емоціями від переїзду із Донецька у 2014 році. А також прокоментувала, коли їхня родина повернеться в Україну.

– Звісно ми думали, що повернемось. Мене заспокоювали й казали: «Все буде добре, тиждень-два, місяць і повернемось». У мене вже не було віри – до такого було болюче розчарування. Було надзвичайно боляче усвідомлювати, що ми не повернемось в Донецьк, й так складно було відпустити цю ситуацію, що вона заважала жити.

Правильно кажуть, не потрібно життя ставити на паузу – не маю права цього робити. На мені зараз велика відповідальність у вигляді моїх дітей, яким потрібно будувати своє майбутнє, й вони не можуть чекати, коли закінчиться війна, чи відбудеться щось ще. Їх потрібно зараз розвивати, та думати про майбутнє. Якщо все складеться мирно в Україні, ми, звісно, повернемось.

– Відчуття, що повернемось швидко – немає?
– Ні. Не знаю. Хотілося б, але ні. Нехай це буде найбільш песимістичне, що я скажу за сьогодні, але немає у мене впевненості, що ми повернемось. Мені здається, що це буде заморожений конфлікт. Ми можемо не повернутися не через те, що війна, а у мого чоловіка є певні зобов'язання з клубом, футболом. Чи повернеться футбол в Україну, чи буде існувати клуб – ніхто цього не знає. Як би мені не хотілось повернутись першим же літаком до України, я буду зі своїм чоловіком, - сказала Юлія.

Оцініть матеріал
(46)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks Maks
В одной части интервью оно говорит, что не хочет жить в Европе, потом о том, что не факт что в Украину вернётся. Так куда оно хочет? К родителям на расею?
umnuy2
всё как у депутатов и чинуш---зарабатывать тут,тратить там 
sand
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил