Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 травня 2022, 02:19
1950
0

Дружина Пятова: «Зараз страшніше, ніж було у 2014 році»

Юлія – про початок війни у 2014 році та зараз

| Оновлено 13 травня 2022, 02:19
1950
0
Дружина Пятова: «Зараз страшніше, ніж було у 2014 році»
Instagram. Юлія та Андрій Пятови

Дружина голкіпера «Шахтаря» Андрія Пятова Юлія порівняла початок російської військової агресії проти України у 2014 та 2022 роках, через яку пройшла її родина.

«Це дежавю. Наразі страшніше, ніж у 2014 році, бо в мене вже діти дорослі. Вони все розуміють. Ти прокидаєшся, у тебе б'ється серце і ти думаєш про дітей.

Коли все починалося у 2014 році, ми були у Донецьку, але не вірили, що може це може перетворитися на щось велике, тому спокійно полетіли відпочивати. Коли почали приходити смс, що бомбардують аеропорт, це було як сюрреалізм, зображення із фільму. У це було складно повірити, бо відбувалося далеко, а ми у безпеці, на відпочинку.

Зараз ти прокидаєшся від вибуху і розумієш, що бігти нікуди, не розумієш, де буде безпечно. Ти відповідаєш за чотирьох дітей, яких ти посадив в одну машину разом із котами. І від твоїх подальших дій залежатиме їхнє життя.

Вперше я дозволила вирватися емоціям після того, як ми зупинилися в Румунії біля кордону. Мені в той момент було байдуже, хто на мене дивиться, я не могла більше себе стримувати», - сказала Юлія.

Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.