Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 11 травня 2022, 12:46
7061
1

Заряджай на Збірну України у товариському матчі проти Боруссії

Боруссія займає 10 місце у турнірній таблиці чемпіонату Німеччини

| Оновлено 11 травня 2022, 12:46
7061
1
Заряджай на Збірну України у товариському матчі проти Боруссії

Сьогодні, 11 травня Збірна України проведе товариський матч проти “Боруссії” з Менхенгладбаху у Німеччині. Зустріч почнеться о 21:45 за київським часом. 

Поєдинок з Боруссією стане першим матчем для збірної України в рамках підготовки до матчу відбору на ЧС-2022 проти Шотландії, який відбудеться 1 червня. Також ця серія товариських матчів направлена на підтримку України та підняття бойового козацького духу українців! 

Наразі “Боруссія” займає 10 місце у турнірній таблиці чемпіонату Німеччини. Аналітики Parimatch Ukraineоцінюють шанси на перемогу нашої Збірної у сьогоднішньому матчі у 40%, ймовірність, що переможуть господарі – у 31%, та те, що в основний час команди зіграють внічию – у 29%. Зробити власний прогноз та додати драйву до перегляду можна на платформі першого легального букмекера Parimatch Ukraine. 

Сьогоднішня гра пройде на стадіоні Боруссія Парк. Для українців вхід на арену є безкоштовним. Подивитись матч в прямому ефірі можна на телеканалі “Футбол 1”, сервісі OLL.tv, а також на офіційному каналі УАФ в Youtube. 

Вболіваймо за Україну! Заряджай на своїх! 

 

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ZloyDeda
Що заряджати? У такий час лише гармати можна заряджати, щоб окупанта бити! Геть розуму не мають з такими публікаціями і рекламою у такий час!  У іншому світі мабуть живуть