Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
773
0

Лідс – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Крок назад у календарі задля утримання позицій у таблиці

Лідс – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 11 травня, у Лідсі на стадіоні «Елланд Роуд» відбудеться матч тридцять третього туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лідс» та лондонський «Челсі». Стартовий свисток рефері Ентоні Тейлора з Вайсеншейва прозвучить о 21:30 за київським часом.

Лідс


Наприкінці сезону «павичі» опинилися в доволі незавидному становищі. Робота Марсело Б'єлси на посаді їхнього головного тренера завершилася невдачею вже на другий рік після повернення команди в «еліту» англійського футболу, що призвело до відставки аргентинського фахівця. Зараз на чолі «Лідса» перебуває американець Джессі Марш, і цілком природно, що за підсумкову позицію команди у турнірній таблиці питатимуть виключно з нього. Реальність така, що представники графства Вест-Йоркшир сьогодні знаходиться на третьому з кінця рядку, але при цьому можуть покинути його, обігнавши «Бернлі».

Ось тільки як тут взяти старт для впевненого ривка, якщо останні три матчі доводиться грати проти представників топ-4 країни? «Манчестер Сіті» (0:4) та «Арсенал» (1:2) не дали можливості футболістам Марша розжитися необхідними очками, тому бал за підсумком протистояння проти «Крістал Пелас» наразі залишається останнім заробленим на даний момент. Чи є сенс віддавати всі сили у грі проти чергового фаворита, чи залишити більше ресурсу для «Брайтона» та «Брентфорда» – головне питання для «Лідса» у майбутній грі.

Челсі


Команда Тухеля минулими вихідними спробувала на своєму полі обіграти «Вулверхемптон», а Ромелу Лукаку для цього навіть забив двічі, проте рівно стільки ж голів у результаті побувало у воротах «Челсі» (2:2). Як підсумок, ми стали свідками вже третьої поспіль утрати очок «пенсіонерами» за останній час, що абсолютно не відповідає їхнім амбіціям опинитися у підсумку у трійці найсильніших команд країни. «Арсенал» набрав загрозливий темп, тому ще одна осічка «синіх» ризикує геть зіпсувати їм кампанію.

До кінця сезону у «Челсі» у календарі стоїть одна велика гра – за Кубок Англії проти «Ліверпуля», але навіть після цього матчу на легендарному «Вемблі» у команди Тухеля попереду будуть «Лестер» та «Вотфорд», проти яких вона цілком може припуститися чергових помилок. «Пенсіонери» дуже нестабільні на даному відрізку сезону, а якщо брати проміжок у п'ять останніх матчів, то й узагалі друга з кінця у верхній половині турнірної таблиці. Гірше тільки той самий «Вулверхемптон», що певним чином підтвердила нещодавня гра.

Орієнтовні склади


«Лідс»: Мельє – Фірпо, Кох, Купер, Льоренте – Філіпс, Кліх – Гаррісон, Родріго, Рафінья – Гелхардт.

«Челсі»: Менді – Рюдігер, Чалоба, Крістенсен – Сарр, Лофтус-Чік, Ковачіч, Джеймс – Маунт – Лукаку, Вернер.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть перервати свою невдалу серію. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Челсі» (-1.0) з коефіцієнтом 2.10 за лінією Parimatch.

11 травня, субота

«Лідс» – «Челсі»
Лідс. «Елланд Роуд». 21:30
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch  
  • 5.10
  • 4.38
  • 1.69
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.