Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 11 травня 2022, 01:22
1067
0

Національна та молодіжна збірні України зіграли одна з одною

Як і передбачалося, матч завершився перемогою старших за рангом

| Оновлено 11 травня 2022, 01:22
1067
0
Національна та молодіжна збірні України зіграли одна з одною
збірна України та збірна України U-22 з волейболу

Чоловіча національна збірна України з волейболу та молодіжний склад U-22, які ведуть в Естонії підготовку до відповідальних турнірів, у вівторок провели товариський поєдинок. В ньому обидва наставники - Угіс Крастіньш і Володимир Романцов - дали можливість пограти майже всім гравцям, які на даний момент є в їхньому розпорядженні.

Суперники провели на майданчику шість партій (чотири повні та дві вкорочені). В результаті, з рахунком 4:2 перемогла національна збірна.

У переможців грали: Тимофій Полуян, Юрій Семенюк, Владислав Діденко, Євген Кісілюк, Максим Дрозд, Володимир Остапенко, Олег Шевченко, Андрій Рогожин, Віталій Щитков, Віталій Кучер, Юрій Синиця, Горден Брова, Денис Фомін, Дмитро Канаєв (троє останніх – ліберо).

За молодіжний склад U-22 виступали: Данило Гриценко, Іван Білюк, Назар Гетьман, Владислав Щуров, Данило Уривкін, Артем Трояновський, Крістіан Присакар, Павло Плотник, Микита Золотухін, Роман Андрєєв, Станіслав Залісько, Андрій Ратушняк, Борис Яковлєв, Ярослав Пампушко, Кирило Трохін (троє останніх – ліберо).

Після матчу обидва наставники поспілкувалися з нашим кореспондентом, і ось що вони сказали.

Угіс Крастіньш: - Ця гра була більше важливішою для молодіжної збірної, яка вже наступного тижня стартує у відбірковому турнірі до чемпіонату Європи. Ми ж лише шість днів як тут працюємо, та й то ще не у повному складі. Тому зустріч із U-22 більше розглядали не як контрольний поєдинок, а як звичайне тренування. До того ж, деяким волейболістам довелося грати не на своїх позиціях. Загалом хлопці діяли непогано, але, повторюся, підсумковий результат для нас не мав особливого значення.

Володимир Романцов: - Перші дві партії ми намагалися провести тим складом, який плануємо зробити основним в матчах відбору до Євро. Один сет програли, а другий виграли. Потім вже змінювали гравців, дозволивши іншим проявити себе. Грою залишився задоволений, оскільки наша національна збірна, навіть без деяких своїх лідерів, є дуже добрим спаринг-партнером. Сподіваюся, що за тиждень, який залишився, команда ще додасть і до ігор у Туреччині ми підійдемо в належному стані.

Збірна України – Збірна України U-22
4:2 (25:18, 21:25, 25:14, 25:18, 11:15, 15:12)

12 та 13 травня підопічні Угіса Крастіньша проведуть два товариські поєдинки з національною збірною Естонії. А молодіжна збірна України 15 та 16 травня зіграє з однолітками із Латвії.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.