Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 11 травня 2022, 21:10
1480
0

Ювентус – Інтер. Прогноз і анонс на фінал Кубка Італії

Принципові суперники розіграють титул у Римі

| Оновлено 11 травня 2022, 21:10
1480
0
Ювентус – Інтер. Прогноз і анонс на фінал Кубка Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 11 травня в Римі на «Стадіо Олімпіко» відбудеться фінал Кубка Італії, в якому зійдуться володар трофею, «Ювентус», і чемпіон країни «Інтер».

«Ювентус»

Для «Ювентуса» цей фінал – останній шанс урятувати невдалий сезон і не завершити його з порожніми руками. Повернення на тренерський пост Массімільяно Аллегрі очікуваних результатів не принесло: у Лізі чемпіонів туринці вилетіли вже в 1/8 фіналу від «Вільярреалу», а у Серії А жахливий стартовий відрізок сезону став важким ударом по шансах «Старої синьйори», від якого вони вже не змогли відійти.

Після Нового року «Ювентус» таки набрав непоганий хід у Серії А, і, здавалося, таки зможе повернутися в гонку за Скудетто. Проте цю контратаку команди Аллегрі перервав саме «Інтер», який 3 квітня завдав «Ювентусу» мінімальної поразки 1:0 у Турині. Поразку ту можна назвати не зовсім справедливою і закономірною з точки зору змісту гри, але, так чи інакше, після нього всі мрії про Скудетто остаточно випарувалися. До фіналу Кубка Італії «Ювентус» підходить із вже гарантованим місцем у топ-4 – у Серії А турнірної мотивації вже немає.

Кубок Італії буде не першим трофеєм, який у цьому сезоні розіграють між собою «Інтер» та «Ювентус». У січні міланці у поєдинку за Суперкубок за останній хвилині компенсованого часу вирвали перемогу 2:1 завдяки голу Алексіса Санчеса. У Турині явно націлені на реванш за поразки у двох останніх очних зустрічах.

«Інтер»

У той час, як у «Ювентуса» турнірної мотивації у Серії А вже не залишилося, «Інтер» продовжує відчайдушну погоню за «Міланом» у Серії А. Команда Сімоне Індзагі відстає лише на 2 очки, але при цьому поступається за особистими зустрічами. Тому «нерадзуррі» треба сподіватися на те, що у двох останніх турах «Мілан» або зазнає однієї поразки, або двічі зіграє внічию.

Доля в чемпіонаті не в руках самого «Інтера», і завоювання Кубка Італії може стати втішним призом, якщо погоня за «Мілан» завершиться невдачею. Шлях до фіналу Кубка Італії для «Інтера» був набагато складнішим: у 1/8 фіналу команда Індзагі-молодшого була на волосині від вильоту в матчі з «Емполі», а потім обіграла таких грізних суперників, як «Рома» та «Мілан».

Історія зустрічей

Майбутній поєдинок буде вже 34-м в історії між «Ювентусом» та «Інтером» у рамках Кубка Італії. Перевага на стороні «Ювентуса»: 16 перемог проти 10. Ще 7 матчів завершилися внічию.

Прогноз на протистояння

У нинішніх реаліях «Інтер» є більш класною і злагодженою командою, ніж «Ювентус», і вважається фаворитом фіналу у букмекерів. Не факт, що команда Сімоне Індзагі переможе в основний час, але ставка на те, що саме «Інтер» підніме Кубок Італії над головою (коефіцієнт 1,61) виглядає привабливо.

11 травня, середа

«Ювентус» – «Інтер»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – Футбол 1
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch  
  • 3,30
  • 3,25
  • 2,33
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 3,38
  • 3,36
  • 2,36
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина
Бокс | 06 травня 2024, 20:36 8
IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу
Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Дніпро обіграв Кривбас і зберіг шанси на бронзу

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.