Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 10 травня 2022, 14:25
898
1

ВІДЕО. Специфічні елементи гри. Збірна України збирається до Німеччини

11 травня синьо-жовті зіграють товариський матч проти «Боруссії» М

| Оновлено 10 травня 2022, 14:25
898
1
ВІДЕО. Специфічні елементи гри. Збірна України збирається до Німеччини
УАФ

Другий тиждень підготовки у Словенії збірна України символічно розпочала з командного фото зі стягами України та гучними вигуками «Слава Україні! Героям слава!» У такий спосіб хлопці передали вітання захисникам України та всій українській нації, яка продовжує героїчну боротьбу з окупантами. Збірники серцем і душею – із рідною державою, перебуваючи у нерозривному духовному та емоційному зв‘язку із земляками.

Що ж до футбольної складової, то вона продовжилася роботою над специфічними елементами гри. Зокрема, 9 травня на ранковому занятті головний тренер Олександр Петраков та його асистенти запропонували гравцям відпрацювання стандартних положень. Основній частині заняття передувала цікава розминка. Тренер із фізпідготовки В’ячеслав Руженцев дав завдання передавати м’яч один одному руками із завершальними ударами головою. Завдання постійно ускладнювалося, дійшовши в заключній серії до передач та ударів лише головою. Така рухливість на обмеженому клаптику поля, зі змагальним ефектом гарно розігріла збірників, подарувавши позитивні емоції. Після цього можна вже було спокійно переходити до роботи над стандартами.

Під вечір клімат передгір’я вже вкотре нагадав про себе: обідня спека змінилася прохолодним дощем, що переріс у зливу. Негода дещо підкоригувала тренувальні плани. Команда була розділена на дві групи: одна працювала в тренажерному залі, інша – за бажанням відпрацьовувала удари або грала в тенісбол. У тренуванні взяв участь 21 гравець – Віктор Циганков та Олексій Гуцуляк продовжують відновлюватися після ушкоджень.

10 травня синьо-жовті вирушають на свій перший контрольний матч під час травневого збору. На 12:40 за Києвом призначено виліт чартерного рейсу з Любляни до Дюссельдорфа. Політ триватиме близько 1 години 20 хвилин. Із летовища збірна автобусом дістанеться Менхенгладбаха та розміститься просто на арені «Боруссія Парк», адже там у трибунах розміщено готель, який гостинно надає в користування національній команді України клуб «Боруссія».

На 10 травня заплановано й медіазаходи синьо-жовтих. О 19:30 за Києвом розпочнеться прес-конференція головного тренера збірної України Олександра Петракова та гравця команди. Акредитовані на матч журналісти зможуть бути фізично присутніми на цій медіаподії, що відбудеться в конференц-залі арени. Одразу після прес-конференції о 20:00 за Києвом розпочнеться передматчеве тренування національної команди, яке буде повністю відкритим для представників ЗМІ.

ВІДЕО. Специфічні елементи гри. Збірна України збирається до Німеччини

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
StSan
Хто зна, де можна буде подивитися?