Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 10 травня 2022, 22:28
737
0

Барселона – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Ще кілька кроків до підсумкового «срібла» Ла Ліги

| Оновлено 10 травня 2022, 22:28
737
0
Барселона – Сельта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 10 травня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч тридцять шостого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють «Барселона» та «Сельта» з Віго. Стартовий свисток арбітра Мігеля Анхеля Ортіса Арьяса прозвучить о 22:30 за київським часом.

Барселона


Очне протистояння каталонської «Барселони» проти мадридського «Реала» у турнірній таблиці наприкінці цього сезону вже залишилося позаду, тому зараз команду Хаві хвилює виключно питання підсумкового другого місця. У Лізі чемпіонів УЄФА наступного футбольного року «блаугранас» уже точно братимуть участь, тому найбільший страх у серцях їхніх фанатів так і не відбувся. Залишається лише з честю закінчити сезон, а потім уже щось думати стосовно чергової трансферної кампанії в умовах відчутно обмежених фінансів.

«Барселоні» залишається зіграти три гри до кінця розіграшу чемпіонату, проте всі вони проходитимуть проти далеко не найзручніших суперників. Проти «Сельти» каталонці історично грають не дуже впевнено, але до минулого сезону це, як правило, стосувалося лише виїзних матчів. Майже рік пройшов із поразки від «кельтів» на «Камп Ноу» (1:2), тому Хаві має ще й перекрити одну з невдач свого попередника, Рональда Кумана, у минулому.

Сельта


Цей сезон для команди Едуарда Коудета став черговим прикладом того, як «Сельта» може потріпати нерви фаворитам Ла Ліги, але при цьому сама зрештою буде задоволена місцем десь у середині таблиці. У свій час представники міста Віго знаходилися біля зони єврокубків, але потім їх заносило і впритул до зони вильоту. У цілому, класична динаміка «кельтів» як команди, яка завжди грає на три результати.

До кінця сезону на «Сельту» чекатимуть матч, який не матиме жодної ваги, проти «Ельче», і гостьова битва проти «Валенсії» за місця трохи вище відносно екватору турнірної таблиці. Розуміючи амбіції Коудета, можна сказати, що сезон для його команди ще не закінчено, проте її поточні кондиції залишають бажати кращого. Розгромити аутсайдера в особі «Алавеса» (4:0) – не таке вже й складне завдання, а ось втратити очки у матчах проти своїх прямих переслідувачів на кшталт «Гранади» (1:1) та «Хетафе» (0:2) – це вже викликало запитання.

Орієнтовні склади


«Барселона»: тер Штеген – Альба, Р. Араухо, Гарсія, Дані Алвес – Пуч, Ф. де Йонг, Гаві – Ферран, Обамеянг, Дембеле.

«Сельта»: Дітуро – Галан, Н. Араухо, Айду, Васкес – Бельтран – Серві, Суарес, Мендес – Галардо, Аспас.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі Хаві зробить те, що раніше цього сезону не зумів його попередник Серхі Баржуан. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Барселона» (-1.5) з коефіцієнтом 2.08 за лінією Parimatch.

10 травня, вівторок

«Барселона» – «Сельта»
Барселона. «Камп Ноу». 22:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Мігель Анхель Ортіс Арьяс (Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch  
  • 1.42
  • 5.40
  • 7.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.