Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 травня 2022, 16:26
14126
5

ГВАРДІОЛА: «Сіті – єдиний у світі клуб, який просто витрачає гроші»

Наставник «Манчестер Сіті» – про відсутність перемог у Лізі чемпіонів

| Оновлено 07 травня 2022, 16:26
14126
5
ГВАРДІОЛА: «Сіті – єдиний у світі клуб, який просто витрачає гроші»
Getty Images/Global Images Ukraine. Пеп Гвардіола

Головний тренер «Манчестер Сіті» Пеп Гвардіола відповів на запитання про те, чи зробила його поразка від «Реала» у півфіналі Ліги чемпіонів ще більш спраглим до тріумфу у цьому турнірі.

«Ні. Я завжди голодний. Не можу прожити й року, не думаючи про те, яким буде моє щастя. Я знаю, що люди вимагають лише титулу Ліги чемпіонів, Ліги чемпіонів, Ліги чемпіонів. Ми це знаємо. Я не можу піти. Прямо зараз я не можу піти.

Тому що коли ми виграємо Лігу чемпіонів, а я сподіваюся, ми це зробимо, це станеться через гроші, які ми витрачаємо. Ніколи це не буде через виконану роботу, це нормально. Ми витрачаємо стільки грошей, але не виграємо Лігу чемпіонів. Ми єдиний клуб у світі за останні 10, 15 чи 20 років, який просто витрачає гроші.

Але те, що ми прожили у Мадриді, допоможе нам як клубу, як команді у майбутньому. Зараз люди не усвідомлюють цього, але я говорю вам, це добре для нас. Я хотів би виграти Лігу чемпіонів, грати у фіналі в Парижі. Але ми не збираємось змінюватися», - сказав Гвардіола.

Оцініть матеріал
(161)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитися суперматч Ла Ліги Реал – Барселона
Футбол | 20 квітня 2024, 03:07 1
Де дивитися суперматч Ла Ліги Реал – Барселона

Гра відбудеться 21 квітня о 22:00

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 24
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
WladWest
Явно гуглом переводили.
antt
Цікавий висновок - тобто гроші витрачають а результату якщо не ніякого, то мало (треба лише чемпіонство). Значить не треба витрачати просто гроші.. Така заява ще й закид керівництву. А тут ще й Моуріньо хоч у фінал ліги конференцій пройшов. Такий самий в колишньому супер-тренер. Хоча б не відігравався б в кінці  матчу Реал - все більше могло бути по іншому. А так як завжди фактично.
Руслан Улич
Пепе Гвардіола,вам пора взяти творчу відпустку,бо всі відповідальні матчі ви програли ,бюджет є результату нема-порав у відставку,ви на максимумі і більше дати клубу не зможете щоб ви там не казали!Стресостійкістьі прагматизм -це не ваше,ну що й далі будете дурити голову керівництву клубу!
LFC
Гвардиола с голодухи помреш когда Ливерпуль вас в АПЛ обойдет и станет чемпионом? Тренер бездарь который никогда не сможет тренировать команды без миллиардных бюджетов