Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 08 травня 2022, 00:44
744
0

Майкл Чендлер - Тоні Фергюсон. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок відбудеться в рамках турніру UFC 274

| Оновлено 08 травня 2022, 00:44
744
0
Майкл Чендлер - Тоні Фергюсон. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine

Бій відбудеться 8 травня у Феніксі (штат Арізона, США) у «Footprint Center» і стане одним з головних на турнірі UFC 274. Орієнтовний початок бою – 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Дуже цікавий двобій у легкій вазі пройде в основному карді турніру. №5 рейтингу Майкл Чендлер (22-7) зустрінеться з №7 Тоні Фергюсоном (25-6).

Колишній чемпіон Bellator у легкій вазі Чендлер у 2021 році провів три поєдинки. У січні він дебютував у UFC із перемоги швидким нокаутом над Деном Хукером. У травні Майкл не зумів завоювати вакантний титул, будучи фінішованим ударами в другому раунді Чарльзом Олівейрою. А у листопаді Чендлер у «Бою року» програв за очками Джастіну Гетжі.

Екс-тимчасовому чемпіону UFC у легкій вазі Фергюсону перемога потрібна не менше. Ветеран не перемагав майже три роки, програвши всі три свої останні бої. З травня 2020 по травень 2021 року «Ель Кукуй» був фінішований ударами Джастіном Гетжі та розгромно програв суддівським рішенням Чарльзу Олівейрі та Бенеїлу Даріушу.

Прогноз на бій

Очевидно, що найкращі роки Фергюсона вже позаду. Фергюсон має солідну перевагу в зрості над суперником, колись він був дуже небезпечним і непередбачуваним як у стійці, так і в партері, але тепер це тільки бліда тінь того Тоні Фергюсона.

Чендлер може скористатися дірками у захисті від тейкдаунів Фергюсона та спробувати його перебороти на землі. Але все ж таки базовий борець Чендлер у клітці воліє битися в стійці. Вважаємо, що Чендлер діятиме агресивно і за рахунок цього впевнено перемагатиме. Не виключаємо навіть, що один із потужних ударів Чендлера може відправити в нокаут традиційно стійкого Фергюсона. Після побиття Гетжі «трималка» Фергюсона вже під питанням.

Перемога Чендлера нокаутом у 2-му раунді

Parimatch  
  • 1,34
  • -
  • 3,1
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1,378
  • 50
  • 2,875
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.