Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 травня 2022, 16:44
621
0

Челсі – Вулвергемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Вирішальний відрізок для колективу Тухеля

| Оновлено 07 травня 2022, 16:44
621
0
Челсі – Вулвергемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 7 травня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Бридж» відбудеться матч тридцять шостого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Челсі» та «Вулверхемптон». Стартовий свисток рефері Пітера Бенкса з Мерсісайду прозвучить о 17:00 за київським часом.

Челсі

Під завісу сезону, що минає, більшість команд вирішує питання щодо свого становища в турнірній таблиці, проте лондонський «Челсі», який належить до них, при цьому абсолютно не впевнений навіть щодо свого найближчого майбутнього. Щойно з'явилися проблеми у власника клубу, футболісти основної команди відчули надмірний тиск і, здається, прогнулися під вагою обставин. Результати «синіх» останнім часом залишають бажати кращого, а поточний третій рядок обумовлюють удалі серії в минулому, а також банальна нездатність переслідувачів показати хоч якусь стабільність.

Найближче до «пенсіонерів» зараз знаходиться «Арсенал», і при цьому дуже серйозно загрожує можливій «бронзі» колективу Томаса Тухеля. До кінця сезону господарі майбутньої гри мають провести важкі матчі проти «Лідса» на виїзді та «Лестера» вдома, але при цьому «Вулвергемптон» точно не стане тим суперником, із яким «Челсі» зможе перевести подих. Тим паче, що в останніх чотирьох зустрічах «пенсіонери» перемогли лише одного разу – безумовно, не ті показники, які вселяють упевненість у серця їхніх фанатів.

Вулвергемптон

Футболісти Бруну Лаже наступного футбольного року дуже хочуть представляти країну на міжнародній арені, але в ситуації, коли ти програєш у трьох матчах поспіль у завершальній стадії сезону, про ці наміри заявляти абсолютно недоречно. Дуже добре грав «Вулвергемптон» грав на стику 2021 та 2022 років, проте потім результати пішли на спад. Із єврокубковою зоною в Англії зараз все дуже неоднозначно, і це, мабуть, єдине, що хоч якось зберігає «вовків» у грі.

Для того, щоб виконати своє велике завдання, «Вулвергемптону» потрібно якимось чином ліквідувати три очки відставання від «Вест Хема». При цьому календар у команди Лаже просто вбивчий. Після «Челсі», «вулвз» мають зіграти проти «Манчестер Сіті» та «Ліверпуля», порівняно з якими зустріч із «Норвічем» виглядає як якась програма вихідного дня, хоча вона такою й не буде. Усі доступні варіанти, коли зайти в зону єврокубків було можливо без надзусиль, були не реалізовані, тому зараз «Вулвергемптон» чіплятиметься за кожен бал.

Орієнтовні склади

«Челсі»: Менді – Рюдігер, Тіаго Сілва, Аспілікуета – Алонсо, Ковачіч, Канте, Джеймс – Маунт – Пулішич, Гаверц.

«Вулвергемптон»: Са – Саїс, Коаді, Болі – Хонні, Моутіньо, Невеш, Семеду – Трінкан, Нету – Хіменес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі зможуть, як мінімум, забити у ворота суперників уперше за дві останні очні ігри, і при цьому мають усі шанси на перемогу. Нашою ставкою буде позиція – «Челсі» переможе і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 1.98 за лінією Parimatch.

7 травня, субота

«Челсі» – «Вулвергемптон»
Лондон. «Стемфорд Бридж». 17:00
Арбітр: Пітер Бенкс (Мерсісайд, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:0
Parimatch  
  • 1.34
  • 5.35
  • 11.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»
Футбол | 24 квітня 2024, 12:47 8
Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»

Енді Брассел оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні АПЛ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.