Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 травня 2022, 20:51
1969
1

Ліверпуль - Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Клопп чи Конте?

| Оновлено 07 травня 2022, 20:51
1969
1
Ліверпуль - Тоттенхем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 7 травня, в рамках 36-го туру Англійської Прем'єр-ліги «Ліверпуль» прийме «Тоттенхем». Зустріч відбудеться на стадіоні «Енфілд» у Ліверпулі. Початок матчу о 21:45 за Києвом. «Червоні» борються за титул чемпіонів Англії, «шпори» намагаються зайняти місце в топ-4.

«Ліверпуль»

«Ліверпуль» після важкого, але, все-таки, успішного матчу з «Вільярреалом» (3:2) у Лізі чемпіонів вийшов до фіналу турніру. Після цього матчу команда претендує на значне досягнення. «Червоні» виграли Кубок англійської ліги, вийшли до фіналів Ліги чемпіонів та Кубка Англії, а також ведуть боротьбу за титул у чемпіонаті. Таким чином, «Ліверпуль» може закінчити сезон, вигравши чотири турніри.

У турнірній таблиці АПЛ підопічні Юргена Клоппа посідають друге місце, відстаючи від лідируючого «Ман Сіті» на одне очко - 82 очки у мерсисайдців проти 83 у «містян». Команда налаштована максимально на вирішальну стадію сезону, у чемпіонаті залишилося зіграти три матчі, з них «Тоттенхем» – найгрізніший суперник. «Ліверпуль» успішно грає вдома, команда виграла 12 домашніх матчів в АПЛ поспіль із вражаючим загальним рахунком – 35:2.

У чудовій формі знаходиться форвард Садіо Мане, який забив 21 гол за «Ліверпуль» у сезоні та претендує на отримання Золотого м'яча.

«Тоттенхем»

«Тоттенхем» із приходом Антоніо Конте не втратив своєї ментальності, команда, як і раніше, без трофеїв у сезоні і далека від боротьби за титул. Зараз головна битва для «шпор» – місце у зоні Ліги чемпіонів. Від «Арсеналу», що йде четвертим, «шпори» відстають на два очки. Для «Тоттенхема» гра з «Ліверпулем» також найскладніша з тих, що залишилися. Лондонці в іграх, що залишилися, зустрінуться з «Бернлі» і «Норвічем».

Друга половина квітня пройшла невдало для лондонського клубу. «Тоттенхем» програв «Брайтону», а також не зміг обіграти «Брентфорд». Втрата очок не з найсильнішими суперниками. Команда закрила цю поразку, впевнено обігравши «Лестер» (3:1).

Прогноз на противостояння

Букмекери більше шансів на перемогу дають «Ліверпулю». Успіх мерсисайдців оцінюється коефіцієнтом 1.48, перемога «Тоттенхема» - 6.60 за лінією Parimatch. Наша ставка – тотал менше двох голів за 4.14.

Parimatch  
  • 1.48
  • 4.80
  • 6.60
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 1.47
  • 5.10
  • 7.10
Зробити ставку Зробити ставку

7 травня, субота

«Ліверпуль» – «Тоттенхем»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 21:45
ТБ-трансляція на каналі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 1:0
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ
Футбол | 26 квітня 2024, 06:09 1
ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ

«Гірники» без проблем розібралися із суперником

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol-55
Якщо Тотем сьогодні не зачепиться хоча би за нічию,то плакала 4ка,не зважаючи на те що в Арса трохи складніші опоненти на кінець турніра.