Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
602
2

Ігор БЄЛАНОВ: «Треба бути байдужим, щоб не допомагати Україні»

Легендарний футболіст – про війну в Україні

Ігор БЄЛАНОВ: «Треба бути байдужим, щоб не допомагати Україні»
ФК Динамо Київ. Ігор Бєланов

Легендарний український футболіст Ігор Бєланов в інтерв'ю італійським ЗМІ розповів про війну в Україні:

«Маю сказати, що я справді шокований, дуже важко повірити в те, що все це справді відбувається. У мене таке враження, що я сплю, і це страшний сон, чи фільм жахів. Коли я бачу військові шпиталі, поранених дітей, у мене стискається серце. А що ще я маю відчувати?

Я питаю: невже політики найвищого рівня справді не змогли знайти рішення? Жодного іншого рішення, окрім як вбивати людей, дітей, а потім розповідати, що вони воюють із неонацистами, та інші шокуючі речі.

Потрібно показати всім, що те, що відбувається, – це не гра. Я бачив, що сталося у Бучі. Ми хочемо миру для наших жінок, дітей та старих людей. Вони бояться виходити на вулиці, спілкуватись з іншими людьми. Невже така ситуація є прийнятною? Потрібно бути байдужим, щоб заплющувати очі і не допомагати».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон
Футбол | 25 квітня 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон

Екстренер «Динамо» розхвалив Володимира Бражка

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Для меня сейчас люди разделились на 4 категории. Это те, кто воюет на фронте, те кто в теробороне и волентеры, те кто примазался к теробороне и волонтерам, и те, кто рванул за границу или слушает сводки с фронта не слезая с дивана. В свою очередь, вторая категория разделяется на тех, кто молча выполняет свои обязанности в теробороне или занимаясь волонтерством и не пиарится при каждом удобном случае, и вторая часть, которая одев один раз комуфляж с чужого плеча и подержав автомат на период фотоссесии, делают из этого событие планетарного масшаба. Не хочу называть фамилии этих знаменитостей, о них конкретно высказался Данилов в одном из интервью. К какой категории относится наша футбольная легенда, если честно - не знаю, но есть большое подозрение, что снялся он тогда скорее для пиара по личной просьбе или журналисты надоумили. Зная этого человека, очень сомневаюсь в том, что он реально будет с гранатой бросаться на танки...
Октавий Фландрийский
Что-то давно не было новых фото Беланова, пора уже показывать всем его участие в войне, а то выставили фотку где он с автоматом, и больше ничего. А где фото подбитого танка, ли хотя бы БМП? Родина должна знать своих героев!