Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 травня 2022, 12:19
353
0

Парні та непарні в ставках на настільний теніс

Настільний теніс та варіанти рахунків: як ставити?

| Оновлено 03 травня 2022, 12:19
353
0
Парні та непарні в ставках на настільний теніс

Одним із стабільно популярних видів спорту залишається настільний теніс. Причому не лише серед учасників та глядачів, а й у бетторів. Не дивно, що розписи на професійні матчі стають дедалі ширшими. Серед них, як правило, є і варіант "пар-непар". Деякі гравці вважають цю пропозицію "лотерейним" та "зливним" варіантом. Але інші вважають, що, при правильній підготовці, парні та непарні у настільному тенісі може приносити успіх.

На що слід ставити?

На маркеті "пару-пару" гравцеві запропоновано визначити, спрогнозувати кількість очок/сетів, що буде зіграно. У настільному тенісі можна вибирати ставки на очки/сети всього матчу чи конкретної партії. Доступні й індивідуальні варіанти, кількість набраних очок конкретним тенісистом, до окремого сету.

Вважається, що варіант хороший для ставок у режимі "лайв"

Отут уже не буде лотереї. Спостерігаючи завдяки трансляції за розвитком поєдинку, ставить може визначити характер гри. А це дозволяє спрогнозувати, якою в результаті вийде кількість очок або навіть партій. А це завжди оцінюється досить добрим коефіцієнтом.

Обов'язково ставку потрібно підготувати

Будь-який матч бажано заздалегідь розібрати. Для грамотного аналізу потрібно вивчити гравців, що зустрічаються - благо, це індивідуальний вид спорту, і щодо просто зрозуміти, якою поточної формі перебувають противники. У пріоритеті те, що кожен з тенісистів "пробивав" варіант з "паром" і з "непаром". Також обов'язково піднімається інформація про те, якою була історія особистих протистоянь. Хоча фахівці не переоцінюють даний фактор для цього ринку - просто дозволить зрозуміти, хто для кого заробив славу "зручного" та "незручного" супротивника.

Багато хто залежить від швидкості реакції

Як правило, все роблять в онлайн-режимі, особливо коли розміщується парі на пар-брам в окремій, конкретній партії, ближче до розв'язки сету. Важливо вміти робити швидкі ставки, тому важливо, щоб у налаштуваннях була опція для того, щоб робити все буквально в 1 клік. Дуже багато в плані коефіцієнта змінюється за кілька секунд, адже в настільному тенісі сюжет розвивається динамічно. І тільки все підготувавши та проаналізувавши, можна ловити добрі коефіцієнти.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.