Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2022, 01:43
2667
9

ПАВЕЛКО: «Варіант проведення чемпіонату у західній Україні – можливий»

Президент УАФ поділився думками про наступний чемпіонат України

| Оновлено 01 травня 2022, 01:43
2667
9
ПАВЕЛКО: «Варіант проведення чемпіонату у західній Україні – можливий»
ФК Верес. Андрій Павелко

Андрій Павелко вважає, що наступний чемпіонат України клуби можуть розпочати в Західній України. Але для цього треба вигнати рашистів з нашої території.

– Футбольна інфраструктура на територіях, де були або досі тривають бойові дії, зазнала пошкоджень. Частина й зовсім зруйнована. Чи можна вважати, що саме Захід нашої держави може стати центром українського футболу?
– Так. Такий варіант теж можливий. Тому коли ми усією країною відсвяткуємо перемогу над рашистами, обов’язково буде прийняте рішення про старт наступного чемпіонату. І тоді, як варіант, розглядатимемо його початок на Заході України. Де всі клуби приїдуть і відіграють перше коло, або й взагалі увесь чемпіонат. Варіант проведення чемпіонату у західних областях України - можливий. Але хочеться, аби якнайшвидше відбудувалась Україна, всі наші міста і в цілому, вся країна повернулась до мирного життя. До життя, в якому вболівальники із дітками приходитимуть на футбол і вболіватимуть за свої команди.

Оцініть матеріал
(31)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
В якій Західній Україні? На заході України, напевно, мається на увазі.
fanat822
Такое ощущение, что после того, как выбили орков из под Киева для многих война уже закончилась и наступила мирная жизнь.
Какой бляха чемпионат на западе
Sasha Panda
павелко нехай краще подумає як би йому після закінчення війни не потрапити у буцегарню !!!
Октавий Фландрийский
Война очень сильно подействовала на павелку... Его неадекват умножился на 2, как минимум. Он надеется на скорую победу, ну,ну.. Карлик-педофил НИКОГДА не признает свое поражение, этот сумашедший будет агонизировать очень долго, ни о каких мирных договорах с его стороны можно не надеяться, а если он и будет подписан, то на таких кабальных условиях, что Версальский договор по Германии, проигравшей в 1-й мировой, покажется детской шалостью. А павелка продолжает бредить своим футболом, а как же, сократились денежные потоки, нанесен существенный удар по семейному бюджету, резко сократились и сошли на ноль подношения с команд и проценты с футбольного тотализатора.Он готов хоть под бомбами играть в футбол,хоть на минном поле.
PFCLviv
Я до війни ще писав про це...
Львів два стадіони готові, ( тренувальні бази
СКА, ФК Руха і ФК Львова допоможуть з розминкою),Тернопіль, Луцьк готовІ стадіони, Франк поремонтуйте, Рівне поремонтуйте, стадіони Закарпаття готові... І впєрьод!