Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
5702
0

Велепець розповів, чи працюватиме з Джимою й надалі

Все залежить від бажання спортсменки

Велепець розповів, чи працюватиме з Джимою й надалі
Андрій Іванов. Урош Велепець

Урош Велепець розповів, чому залишив посаду головного тренера жіночої збірної України з біатлону і увійшов до тренерського штабу Німеччини.
 
Зокрема він пояснив це тим, що до нього не зверталися з боку української федерації щодо продовження співпраці.
 
Після Олімпіади-2018 Велепець вже залишав збірну України, але продовжував працювати тренером лідерки збірної України Юлії Джими.

За словами Велепця, Джима дізналася про його роботу у збірній Німеччині лише після того, як ця інформація стала публічною. І розповів про те, чи збирається з нею працювати далі.
 
«У принципі, Юля лише з офіційної інформації дізналась про те, що я перейшов [до іншої збірної], адже про це не можна було говорити публічно до підписання контракту. За ці два місяці ми зустрілись кілька разів, поговорили щодо тренувань.
 
Чи будемо й далі працювати разом? Треба в неї запитати, чи будемо продовжувати. Треба поспілкуватись, подивитись, які є подальші варіанти співпраці в цьому сезоні. Якщо буде можливість і бажання, то, авжеж, я за те, щоб з нею і надалі працювати. Потрібна мотивація. Потрібно говорити про це, ми цього ще не робили. Я буду вдома за два дні, будемо зідзвонюватись.
 
Чи буде Джима продовжувати кар'єру? Це залежить від Юлі. Вона може ще тримати рівень, багато чого показати. Думаю, тим спортсменам, що були на Олімпіаді та одразу прилетіли у війну, буде важко розпочати тренування з чистою головою, просто думати про спорт. Адже вдома не все в порядку. Треба з нею поговорити, запитати, які в неї цілі, і вже далі дивитись», – сказав Велепець.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.