Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
2121
2

Едді ХІРН: «Джошуа не повернеться до того, що робив у першому бою з Усиком»

Промоутер британця впевнений, що реванш буде зовсім іншим

Едді ХІРН: «Джошуа не повернеться до того, що робив у першому бою з Усиком»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усік та Ентоні Джошуа

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн розповів, що Ентоні Джошуа по-іншому діятиме у реванші з Олександром Усиком.
 
«23 липня – одна із можливих дат. Наразі ми закінчуємо погоджувати дату. Ми близькі до цього. Але бій однозначно відбудеться у липні. Ми вчасно повідомимо вам дату та місце.
 
Джошуа не повернеться до того, що робив у першому поєдинку. Він знає, що підійшов до того бою неправильно. Але у випадку з тим же Ділліаном Вайтом ми говорили, що йому слід скорочувати дистанцію і таке інше. Ми говорили, що й Ей Джею слід робити такі речі. Але часом суперник не дозволяє тобі це зробити.
 
Отже, Джошуа необхідно змінити свій стиль, діяти більш агресивно. Усі розуміють, що йому також треба бути розумним. Я гадаю, що він може це зробити. Я щиро вірю, що Джошуа може перемогти у цьому бою. Він вірить, що може виграти і ми не можемо дочекатися, коли влаштуємо цей поєдинок», – сказав Едді Хірн в інтерв'ю ютуб-каналу Boxing Social.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tanok1975
Правильно, надо идти вперёд и выкидывать мощные хуки. )))))) Это его и похоронит. Держалки та ноль. Первый встречный и финиш.