Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2022, 18:41
2498
1

Асистент Де Дзербі у Шахтарі Б'янко: «Пощастило, що залишив Україну»

Фахівець не збирається повертатися до табору «гірників»

| Оновлено 28 квітня 2022, 18:41
2498
1
Асистент Де Дзербі у Шахтарі Б'янко: «Пощастило, що залишив Україну»
ФК Шахтар. Паоло Б'янко

Один з помічників головного тренера «Шахтаря» Роберто Де Дзербі Паоло Б'янко заявив, що йому пощастило виїхати з України, яка з 24 лютого веде боротьбу з російськими окупантами.

«Все відбувалося швидко. До цього МЗС та посольство радили нам залишити країну. Натяки на російське вторгнення відчувалися із середини листопада. Ми працювали до дня перед початком війни 24 лютого. Нас розбудили бомби, це був важкий час. Години очікування тягнулися нескінченно як для нас, так і для членів наших сімей, котрі чекали на новини з Італії. Ми не давали собі спати подумки, бо якимось чином нам треба було виїхати. Потім нам пощастило, і за кілька днів ми покинули Україну».

Крім того, Б'янко підтвердив, що покинув «Шахтар», незважаючи на контракт, який у нього був розрахований до літа 2023 року.

«Я вирішив піти самостійно і відновити свій шлях, розпочатий кілька років тому в Сіракузах. Я хочу бути тренером. Я вже повідомив про це Роберто у січні. Я чудово провів час з ним і багато чого навчився. Два з половиною роки тому, коли він запропонував співпрацювати з ним, я трохи вагався, бо це було не те, чим я хотів займатися. Але після цього досвіду я збагатив своє професійне тло, і зараз амбіції кожного з нас переважають над іншими аспектами», - заявив Б'янко.

Раніше Роберто Де Дзербі висловлював жаль, що не всі його помічники вирішили повернутися до роботи у «Шахтарі». Зокрема, окрім Б'янко, повідомлялося про відхід головного асистента італійця Давіде Поссанціні.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vadya
Радієш - це до пори, Бьянко! Від війни не втечеш!