Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2022, 12:05
318
0

Владислав ВАНАТ: «Мріємо скоріше повернутися до мирної та вільної України»

Форвард «Динамо» оформив дубль у благодійному матчі

| Оновлено 28 квітня 2022, 12:05
318
0
Владислав ВАНАТ: «Мріємо скоріше повернутися до мирної та вільної України»
Getty Images/Global Images Ukraine

Форвард київського «Динамо» Владислав Ванат, який забив два голи у ворота дортмундської «Боруссії», розповів про свої враження від благодійного матчу.

«З командами такого рівня я ще не грав, до того ж на такому стадіоні та у присутності такої кількості глядачів. На грі була чудова атмосфера, і навіть досвідчені хлопці відзначили, що це ніякий не товариський матч. Перед виходом на поле, а особливо під час Гімну України, бігли по шкірі мурашки. Всі ми розуміємо, для чого і для кого зараз тренуємось і граємо, тому подвійно приємно, що показали хороший футбол і змогли перемогти серйозного супротивника.

Після кожного тренування, після кожної гри кожен футболіст Динамо, заходячи до роздягальні, насамперед починає читати новини. У Дортмунді я теж спочатку погортав стрічку, а вже потім відповів рідним та близьким. Усі ми мріємо про те, щоб якомога раніше повернутися до мирної та вільної України.

Ми серйозно працюємо, тренуємось, а всі ці матчі – це щось особливе. Усі хлопці намагаються, хочуть себе виявити. Нас добре підтримують на всіх стадіонах, а ми, у свою чергу, хочемо таким чином підтримати країну в такий складний період. Підтримати ЗСУ – ось вони для мене та для всіх нас зараз головні кумири».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.