Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 квітня 2022, 18:07
1698
1

ПОДОЛЯК – про вибухи в рф: «Божественне втручання у справи грішників»

Радник глави Офісу президента зазначив, що карма – штука жорстока

| Оновлено 27 квітня 2022, 18:07
1698
1
ПОДОЛЯК – про вибухи в рф: «Божественне втручання у справи грішників»
ОП. Михайло Подоляк

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк назвав абсолютно природним, природним процесом і божественним втручанням у справи грішників вибухи в Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях рф:

Михайло Подоляк: «Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово чавити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться.

І тому роззброєння білгородсько-воронезьких складів убивць – абсолютно природний, природний процес. Карма – штука жорстока. Тепер Бєлгородська, Воронезька та Курська області рф теж починають активно вивчати таке поняття як демілітаризація.

Великі паливні склади та склади боєприпасів у рф горять і вибухають з різних причин. Аж до божественного втручання у справи грішників, які на Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі».

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив, що у рф погані новини після зустрічі 40 міністрів оборони країн світу, оскільки Україна істотно посилюється.

«Однією з дивних вимог росії на початку війни була «повна демілітаризація» України. Що ж, після вчорашньої епохальної зустрічі 40 міністрів оборони країн світу дуже погані новини для рф. Обсяг, швидкість, спрощена логістика, розширена номенклатура зброї – Україна значно посилюється».

Міністерство оборони США створило центр управління для координації постачання та оптимізації доставки військової допомоги Україні в німецькому Штутгарті, в зоні відповідальності Європейського командування США.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hg
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил