Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 квітня 2022, 12:33
3095
3

ФОТО. Матч за мир. Суркіси відвідали гру Динамо з Боруссією Д у Німеччині

Динамівці зі словами подяки вийшли до гравців та тренерів «Боруссії»

| Оновлено 27 квітня 2022, 12:33
3095
3
ФОТО. Матч за мир. Суркіси відвідали гру Динамо з Боруссією Д у Німеччині
ФК Динамо Київ

У вівторок, 26 квітня, київське «Динамо» провело четвертий поєдинок у рамках благодійного турне «Матч за Мир! Зупинимо Війну! (Match for Peace! Stop the War!), в якому зустрілося з грандом німецького футболу – 8-разовим чемпіоном країни – дортмундською «Боруссією».

Українці перемогли з рахунком 3:2, а забитими м'ячами відзначилися Буяльський та Ванат (двічі). На матчі були присутні президент «Динамо» Ігор Суркіс та почесний член УЄФА Григорій Суркіс. Емоційний матч динамівців проти дортмундської «Боруссії» став справжнім подарунком для вболівальників. Тисячі з них відвідали поєдинок на Сигнал Ідуна Парк, сотні тисяч дивилися цей результативний матч з різних ТВ- та Youtube-каналів.

Організація поєдинку була на найвищому рівні. Спільні зусилля німецької та української сторін дали свої плоди – велика аудиторія на стадіоні, чудова атмосфера на трибунах, потужний сигнал для всього футбольного світу. Після закінчення поєдинку гравці обох команд ще довго вітали вболівальників та не йшли з поля. А після того, як футболісти вирушили в роздягальню, до гравців та тренерського штабу «Боруссії» зі словами подяки прийшла динамівська делегація.

Президент клубу Ігор Суркіс, почесний член УЄФА Григорій Суркіс відвідали роздягальню Боруссії та подякували господарям цього футбольного свята. Григорій Суркіс сказав: «Підтримка друзів та партнерів допомагає нашій країні у цей важкий час. Це не просто війна України та росії, це війна російської федерації проти всього цивілізованого світу. Ми вдячні всім, хто підтримує нашу країну та допомагає Україні у її боротьбі».

Президент «Динамо» Ігор Суркіс відзначив приголомшливу обстановку на трибунах, ставлення німецької сторони до українців і запросив «Боруссію» зіграти матч у Києві на НСК Олімпійський: «Після перемоги України у цій війні ми хочемо бачити «Боруссію» у Києві. Наші вболівальники висловлять свою повагу та захоплення цим клубом, який простяг руку допомоги українцям».

З продажу квитків та донатів від уболівальників та глядачів, які надходили протягом телевізійної трансляції, вдалося зібрати 400 тисяч євро. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку українців, які постраждали від війни з російським агресором та на вирішення найбільших гуманітарних проблем, спричинених повномасштабним військовим вторгненням російської федерації на територію України.

Зокрема, фінанси будуть спрямовані на задоволення продовольчих потреб та облаштування місць розміщення біженців та громадян, які у зв'язку з бойовими діями залишили місце свого проживання, а також на забезпечення їх ліками, медикаментами, товарами першої необхідності тощо.

ФОТО. Матч за мир. Суркіси відвідали гру Динамо з Боруссією Д у Німеччині

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі наступного сезону

Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 18:50 0
Лунін може не зіграти матч-відповідь проти Баварії. Стали відомі причини

Місце у воротах Луніна може зайняти Куртуа

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Standard
Цікаво, чи українці дозволять цим двом упирям знову наживатися в Україні.
Виктор Алтухов
Григорий Суркис нарабатывает на медаль за защиту интересов Украины. Вернется - вручат, как Тищенко именной пистолет.
Face Control
ОПЗЖ во всей красе.