Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 25 квітня 2022, 14:53
2569
0

Орки провели ракетний обстріл залізничних станцій у Вінницькій обл та інших

Ворог намагається завдати ударів по об'єктах критичної інфраструктури

| Оновлено 25 квітня 2022, 14:53
2569
0
Орки провели ракетний обстріл залізничних станцій у Вінницькій обл та інших
Twitter. Козятин

Російські окупанти вранці 25 квітня обстріляли 5 залізничних станцій у центрі та на заході України, є загиблі та поранені.

Голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив, що внаслідок російських обстрілів Жмеринки та Козятина у Вінницькій області є загиблі та поранені:

«Сьогодні Вінницька область знову під ракетним обстрілом. Місто Жмеринка та місто Козятин. Ворог намагається завдати ударів по об'єктам критичної інфраструктури. На жаль, є загиблі та поранені. Ведуться рятувальні роботи. Також на місці працює поліція та СБУ».

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль повідомив, що ворог завдав двох ракетних ударів по залізничній інфраструктурі області. Жертв немає, збитки встановлюються. За інформацією із соцмереж, удар припав по станції Здолбунів.

Внаслідок російських ракетних ударів по Львівській області стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції Красне, рятувальники гасять пожежу. Також було завдано ракетного удару по місту Коростень у Житомирській області. Вибух пролунав у районі залізниці. Постраждалих нема.

Голова правління Укрзалізниці Олександр Камишин: «Російські війська продовжують системно руйнувати залізничну інфраструктуру. Сьогодні вранці протягом години під обстріл потрапили 5 залізничних станцій у центральній та західній Україні. Як мінімум 16 пасажирських поїздів затримуються. Постраждалі є, деталі з'ясовуємо».

В Укрзалізниці повідомили, що у зв'язку з пошкодженням тягових підстанцій відсутня напруга в контактній мережі на ділянках Шепетівка – Козятин, Жмеринка – Козятин, Козятин – Фастів. Поїзди, що прямують через зазначені ділянки, затримуються.

Енергоатом повідомив, що 25 квітня дві російські крилаті ракети загрожували ядерній безпеці України та світу, оскільки вони пролетіли над Хмельницькою АЕС. Російські ракети о 08:10 помітили над водоймищем-охолоджувачем Хмельницької АЕС. Зазначається, що їх було випущено окупантами, ймовірно, у бік міст Рівне або Здолбунів.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 2
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.