Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 квітня 2022, 19:15
6144
3

Мірча Луческу може очолити Фенербахче

Румунський фахівець є одним із претендентів на посаду коуча «жовтих канарок»

| Оновлено 25 квітня 2022, 19:15
6144
3
Мірча Луческу може очолити Фенербахче
Getty Images/Global Images Ukraine. Мірча Луческу

Керівництво турецького «Фенербахче» перебуває у пошуках головного тренера для першої команди на наступний сезон.

Незважаючи на те, що «жовті канарки» демонструють непогані результати під керівництвом 60-річного Ісмаїла Картала, котрий став біля керма команди у січні, продовжувати співпрацю з цим наставником наприкінці сезону боси не планують.

Напередодні президент «Фенербахче» у Лісабоні зустрівся з португальцем Жорже Жезушем, якому пропонував очолити команду, починаючи з сезону-2022/23. Жезушу та його помічникам у «Фенербахче» було запропоновано 7 мільйонів євро на рік на весь штаб.

Зазначається, що Жезуш хоче залишатися в Європі, тому пропозиція від «Фенербахче» бачиться для нього цікавою. Проте відповіді португалець наразі не дав.

Водночас, повідомляється, що «Фенербахче» відмовився від планів співпраці з німцем Йоахімом Льовом, котрий так і не відповів на попередній запит «жовтих канарок».

На випадок, якщо переговори з Жорже Жезушем не увінчаються успіхом, керівники «Фенербахче» мають запасний варіант – 76-річного Мірчу Луческу з київського «Динамо», чиє майбутнє в Україні через війну залишається незрозумілим.

Раніше Луческу, коментуючи інформацію про плановані терміни завершення кар'єри, наголосив, що має 2-річний договір з «Динамо», але не може сказати, яким чином розвиватиметься ситуація в майбутньому.

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Прекрасный источник.
Прекрасный фон, для новости про фенербахче
Віталій Ткачук
Хай би йшов. Він вже нічого не дасть ДК. Вік бере своє ( немає більш вікового тренера в Європі ). Виженемо кацапів, пройдемо довгий шлях, але буде й Таврія в УПЛ, Шахтар зіграє в УКРАЇНСЬКОМУ Донецьку, а ми підемо з сім'ями на півфінал єврокубка Динамо - Шахтар, як колись.